- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Használjatok Otixot, ha egyik felhőből másikba akartok pakolni!
Másik:
Gmail Drive-ban nem lehet beállítani, hogy a mappa, amit szinkronizáljon, csak adott mappákra legyen érvényes, értem én, hogy csak azt pakoljam ide bele, amit fel akarok tolni, de most ezért nem akarom megbontani a mappastruktúrámat, ha bejelölöm hogy csak az alábbi mappákat szinkronizálja, akkor csak a GDrive főkönyvtárában lévő mappákat lehet kijelölni, amik ezekben vannak azt már nem, tehát használhatatlan ez az opció! Nektek is?Másik fontos: ti is észrevettétek, ha töröltök valamit a GDrive-ból és kiürítitek a kukát az törli a gépről is szó nélkül, mert jelen helyzetben így állok! Kérdés nélkül törölte, értem én, hogy szinkronizál, de ha online törlöm, azt ne törölje már lokalból is ráadásul szó nélkül!
Szánalmas már ez a Google, nem vagyok egy informatikus, de azért nem is kezdő, átlag userek erről nem tudnak aztán csak néznek, hogy hol vannak a fájljaik, tele van velük a net, hogy panaszkodnak. Használjatok inkább mást, mint a GDrive... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest