- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Használjatok Otixot, ha egyik felhőből másikba akartok pakolni!
Másik:
Gmail Drive-ban nem lehet beállítani, hogy a mappa, amit szinkronizáljon, csak adott mappákra legyen érvényes, értem én, hogy csak azt pakoljam ide bele, amit fel akarok tolni, de most ezért nem akarom megbontani a mappastruktúrámat, ha bejelölöm hogy csak az alábbi mappákat szinkronizálja, akkor csak a GDrive főkönyvtárában lévő mappákat lehet kijelölni, amik ezekben vannak azt már nem, tehát használhatatlan ez az opció! Nektek is?Másik fontos: ti is észrevettétek, ha töröltök valamit a GDrive-ból és kiürítitek a kukát az törli a gépről is szó nélkül, mert jelen helyzetben így állok! Kérdés nélkül törölte, értem én, hogy szinkronizál, de ha online törlöm, azt ne törölje már lokalból is ráadásul szó nélkül!
Szánalmas már ez a Google, nem vagyok egy informatikus, de azért nem is kezdő, átlag userek erről nem tudnak aztán csak néznek, hogy hol vannak a fájljaik, tele van velük a net, hogy panaszkodnak. Használjatok inkább mást, mint a GDrive... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest