Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
MEGA vélemény pár nap használat után:
-Fájlokat rögtön szinkronizálja
-Gépről törölt fájlok MEGA-n mennek a kukába, napra bontott mappákba teszi őket, ami szerintem nem törli automatikusan magát, saját kezűleg üríthetjük
-Feltöltési sebesség 6-7MB/s között ingadozik
-Letöltési sebesség 10MB/s, ez gondolom lehet több is mivel csak 100 megás netem van így ez a maximum
-Mint mondtam nem csak a saját mappáját szinkronizálja, bármelyik mappát hozzácsaphatjuk a sync appban
-Jobb klikk menühöz hozzáadódik MEGA feltöltés lehetőség, bárhonnan bármit feltölthetünk a megadott felhő-mappába
-Mappát bárkivel megoszthatunk aki felhasználó (persze egyébként is direktlinkkel), különböző jogosultságokkal. Ha létrehozunk még például 3 kontót, és a negyedikkel teljes hozzáféréssel megosztjuk, máris van 200GB tárhelyünk (persze így már nem olyan kényelmes a kezelése)
-Weboldal elég lassan töltődik be, de van bővítmény, ami lényegében maga a weboldalt teszi a gépünkre, így már csak a fájllista letöltése tart egy minimális ideig
-Androidos app gyorsan szépen működikSzóval nem csalódtam benne, ha elfogy az 50GB biztos bővítek
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest