- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Az első kérdésem a Dropbox-hoz kapcsolódik: ma vettem észre, hogy egy bizonyos akkumulátortöltöttség alatt (nálam 25%-nál állt a jelzés) nem hajlandó szinkronizálni a képeimet a "felhővel". Arra hivatkozva, hogy alacsony a töltöttség! Mily meglepő.
Ezt az opciót van lehetőség módosítani vagy kiiktatni? Én a beállításoknál nem találtam erre megoldást (vagy nem találtam rá).
Egy másik fórumban erre azt a választ kaptam, hogy ez alap a Dropbox-nál, nem változtatható meg, és hogy itt vagytok ti is, akik ebben és másban tudnak segíteni nekem. A biztonság kedvéért azért itt is megkérdezem: valóban így van?
A második kérdésem pedig ez: a Google Drive-nál van olyan lehetőség, hogy egy már meglévő mappát (konkrétan az SD kártyán lévő Képek mappát - ahová automatikusan menti a fotókat a telefon - szeretném így összekötni a Drive-val) kapcsoljak össze vele, hogy azt automatikusan szinkronizálja, ha wifi kapcsolatot talál? Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest