- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
AI futtatása lokálban? Valahol olyasmit olvastam, hogy olyasmit terveznek, hogy az AI folyamatosan naplózza mikor mit művel az user a gépen és ez alapján a helyi keresést tudja pontosítani. Szóval elég lehet elvileg körbeírni hogy mit keresek a gépemen.
Ha ez így lesz, akkor az elég súlyos téma. Nem hiszem, hogy egy nyűves oprendszer feladata lenne tudni és naplózni minden mozdulatomat a saját gépemen. Viszont nem vitás hogy aranybánya lenne az MS-nek, ha több száz millió / milliárd? felhasználó szokásait, preferenciáit megkaphatná. Mert komoly összeget tennék rá, hogy ezek az adatok jelentős része "telemetriai" adatként az MS-nél landolna. -
niof
veterán
Helyben? Nyehhh... Én nem sok értelmét látom. Mondjuk mikor bejött a Bing-es AI, azzal kerestettem az erősítőmbe kompatibilis relét, mert ami benne van, azt már nagggyon rég nem gyártják, és láss csodát, talált is. Beszereltem, működik.
Na nem mintha én nem találtam volna meg, de kíváncsi voltam. Aztán még pár dolgot kerestettem vele, de olyan válaszokat adott, amiket egyébként is megtaláltam.
Talán speckó szoftverekben lenne értelme használni, amit azért már kezdenek is. Képszerkesztő programokban pl. intelligens kijelölés, maszkolás, ilyesmik. Mindig azt mondtam, ha pl. csinálok egy fotót, aminek az egyik részén van egy drótkerítés, és a szoftverbe beírom a megfelelő helyre, hogy "remove fence", akkor annak tudnia kell, mi tartozik a kerítéshez, és egy kattintással oldja meg. Erre és hasonlókra pl. tök jó lenne.
De programozóknak debugolásra is el tudom képzelni. Meg úgy en bloc a programozásban mankóként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest