Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szmegma

aktív tag

válasz F-ECT$ #959 üzenetére

Mondjuk gondoltam a 12-es szamra es az 2-es szamra. A muveletek elvegzese utan 177 jon ki.
    Amit te irtal:
    Ha az eredmény utolsó számjegye: 6, 7, 8, 9, akkor a gondolt első szám a három jegyű szám első 2 jegye a második gondolt száma pedig 1, 2, 3 ,4
    Ebben az esetben szerinted az elso gondolt szam a 17, a masodik szam pedig 1, 2, 3 vagy 4.
    Eszrevetelem, hogy az elso szam nem jo, mivel 12-es volt, a masodik szamot pedig mi alapjan dontod el, hogy 1, 2, 3 vagy 4, mivel ez nem igazan vilagos?

Mondjuk gontoltam a 29-es szamra es az 6-os szamra. A muveletek elvegzese utan 351 jon ki.
    Amit te irtal:
    míg ha az eredmény utolsó számjegye 0, 1, 2, 3, 4 akkor az első gondolt szám a három jegyű szám első 2 számjegye -1, a második szám pedig 5, 6, 7, 8, 9.
    Ebben az esetben szerinted az elso gondolt szam a 34, a masodik szam pedig 5, 6, 7, 8 vagy 9.
    Eszrevetelem, hogy az elso szam nem jo, mivel 29-es volt, a masodik szamot pedig mi alapjan dontod el, hogy 5, 6, 7, 8 vagy 9, mivel ez nem igazan vilagos?

Esetleg ha en ertettem felre a levezetesed, akkor bocsanat es legy szives magyarazd el meg egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák