Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
válasz
Varga Csaba #389 üzenetére
nah szétnéztem a keserű oldalán, és olyan kérdésem lenne, hogy az alábbiakat lehet-e gumilövedékkel kombinálni, vagy csak a gáz defendert?
Red Police, Gigant -
-Jackson-
őstag
válasz
Varga Csaba #320 üzenetére
aham, ezekszerint én egy egyszerűbb shotival lőttem
. mondjuk szvsz ezt csak vadászfegyvereknél használják, nem? (pont a különböző sörétméretek miatt)
-
-Jackson-
őstag
egy sörétessel ha 40-45 méter felett eltalálsz egy nyulat, lehet csak a bőre alá mennek be a sörétszemek. mindez azért, mert ennél a fegyvernél a lőpor relatív gyorsan ég el, egyszeri nagy löketet adva, mivel a későbbiekben már nem tudja gyorsítani a golyókat a nyomás (mert nem tömít), ehhez képest egy egy golyós fegyverben lassabb égésű a lőpor, mivel ott folyamatosan tudja gyorsítani a skulót, amíg a csőben van. ez ugyanúgy vonatkozik arra is, ha nem aprószemű söréttel lősz, hanem a fentebb említett 7*9mm változatban.
előző hsz-emhez még hozzátartozik, hogy duplacsövű shotinál a később elsülő csőnek minimálisan, de nagyobb a szórása (ugye ez ott játszik szerepet, ha duplázol) -
-Jackson-
őstag
válasz
Varga Csaba #312 üzenetére
''Az hogy mekkora a szórása, a choke-on múlik ami egyes vadászfegyvereknél még cserélhető is, ezzel tudnak a csöveknek más más sörétraj-összetartást adni''
ezt kifejthetnéd, mert erről még nem hallottam. nem egyszer voltam vadász nagyfaterral puffogtatni, de egy sörétes fegyvernél max a tölténnyel tudsz variálni
Apophis: 20méterre simán megvan a 30centis szórása kb -
-Jackson-
őstag
válasz
strike-force #263 üzenetére
ennél meg felrakok egy sokkalta durvább képett, csak nemtom hol a szkenner driver cd-je (évek óta nemhasználtam). annyit elárulok, hogy 30mm-es cucc lesz a kezembe
szerk.: ha hamarabb látom a képet, este melóba beszkenneltem volna, most egy hétig nemdolgozokde vmelyik nap csakazértis bemegyek, látnotok kell
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
hagyományos sörétes szórása kb 70cm átmérő 40 méter távra. amit a ''céték'' használnak, abba egy tölténybe 7 db 9mm átmérőjű golyó fér. a szórás valamennyire nagyobb ezeknél, mivel ezek nem vadászfegyverek, és ugye a csőhossz rövidebb
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest