- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ha kezdő vagy, az elején egy teljes test program megfelelőbb, magas ismétlésszámmal, hogy ne terheld túl az ízületeket, ne sérülj meg. Utána ahogy szimpatikus. Ha osztott tervvel dolgozol, egy izomcsoportot keményebben meg tudsz dolgoztatni, volumenedzés jellege lesz, ha pedig teljes testes edzést csinálsz továbbra is, akkor kevesebb ismétléssel tudsz dolgozni egy edzésnapon, viszont azt többször csinálod a héten. Az előbbi "akut" terhelés az izmoknak, míg az utóbbi "krónikus". Én váltogatni szoktam a kettőt, erőedzéshez jobban passzol a teljes testes program, tömegnöveléshez a volumenedzés, de ezt nem lehet így definiálni, lehet, hogy neked egész más jön be, mint nekem.
(#5453) Zoli133
Amíg bármilyen tünetet érzel, ne erőltesd szerintem. Csomószor meccseztem betegen anno, mindig csak szarabb lett.(#5454) corres78
Ez egyéni, függ nemtől, életkortól, izomtömegtől (nem zsír), anyagcserétől stb. Van egy csomó netes kalkulátor, érdemes ezekből kiindulni, majd eredmény függvényében változtatni. Ha 3000 kcal a szintentartó, akkor jó lehet a 2800, fehérjéből pedig a 150-160 g (én a növényit is beleveszem, nem értek egyet azzal, hogy csak az állatit kell számolni).(#5455) Speeedfire
Bizony.Olyannyira, hogy Mark Rippetoe, a Starting Strengh szerzője, nehezen növő fiataloknak egy gallon tej elfogyasztását javasolja. Hozzáteszem, hogy közel sem ideális, sok a cukor és a zsír benne, diétában célszerű leredukálni. Illetve döntő többsége kazein (a másik tejfehérje a tejsavó), ami lassan szívódik fel, edzés után nem optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest