Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én masszív Ubuntu-user voltam, de a 11.04 majd a 11.10 után a reménytelenségből erőt merítve elkezdtem keresni a "disztrómat". OpenSUSE volt egy ideig, de KDE nem szimpi, Gnome verzió kaka, leírások hiányosak, stb. Próbáltam Lubuntut, de megborult a friss rendszer az első update-el...
Xubuntut ma is néha használom, de nekem ez csak rescue rendszer, nem tudom teljes gépként elfogadni.
Asszony gépén ezer éve volt Fedora, kipróbáltam és jól is ment. Azt a néhány dolgot ami a .deb-tő különbözik gyorsan meg lehet tanulni, sok leírás van, stb.És van egy faintos fóruma is itt!!!

Amúgy ha már deb, akkor a jelenlegi kedvencem a Peppermint OS, nézd meg. Másik a Pear OS, de ez annyira OS X másolat, hogy elsőre látványos, de utána nyomasztó... Illetve a Zorin OS is Ubuntu a "skin" alatt, elég jó, de sajna kicsit többet hegesztettek a külsőn, mint a belsőn szvsz...Peppermint nagyon jó, már Xubuntu helyett is azzal szoktam rendszert menteni, ha kell vkinek.
-
csendes
addikt
-
csendes
addikt
Általában nem ajánlott a vakvilágból letölteni egy rpm csomagot, mert ki tudja mi van benne; a hivatalos fedora repo-k és az rpmfusion együtt szinte mindent tartalmaz. Terminálból elindítva a "yum localinstall" paranccsal meg lehet próbálni, illetve nézni, hogy mi a gondja. Lehet, hogy függőség hiányzik, de lehet, hogy az aláírás. Az rpm-mel aláírás nélkül is telepíthető, de előtte nem árt ellenőrizni, hogy tényleg megbízható a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest