- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
drsanya #7006 üzenetére
"Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül."
Nem azért frissül gyakran, mert a Fedorások f@szább gyerekek és jobban ügyelnek a biztonságra, hanem mert újabbak a programok, és ezért tele vannak hibákkal. Szóval ha nagyobb biztonságra vágysz, akkor Debian stabil, vagy Centos (mindkettőben régebbi a kernel szerk: kernel is és a programok is). Én az itthoni "fő" gépemen Debian stabilt használok, most lett egy laptopom, arra viszont Fedorát raktam.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
drsanya #7006 üzenetére
Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.
Én is, dettó. Csak Debian Stable-nél a kernel öreg (ugat az edac valami logban, hogy korrupt a bios-om ? ECC RAM-ok kapcsán..- Ryzen 5 3600.. kiderült, hogy neeem, csak kernel nem látja a memóriavezérlőmet, ollé).. Debian Testing meg jó lenne, csak oda meg nem mennek security update-ek, a Debil oldala szerint (tegnap olvasgattam át). Unstable meg cutting edge lenne minden szempontból, mint egy Fedora kb, na de ott aztán törik minden mindenfele, sokkal jobban, mint egy Fedora esetén szerintem, mert más a tesztelési és release stratégia.
Úgyhogy .. lehet kivárok kicsit még Debian-stable KDE alatt, aztán .. vagy Fedora 33, vagy Mint. Mint lényegében egy jó stabil Ubuntu, annak hülyeségei nélkül. Se snap, se telemetria és Debian szemmel nézve sem esett messze az alma a fától.
A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja
Akkor már ketten vagyunkde üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..
Köszönöm (mindenkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest