Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
qwertly
üzenetére
Ez a packet tracker milyen app? open source.
Kicsit én is elveszítettem a fonalat. Alap tárolókat elérsz? Van bármilyen base, updates tárolód?
Szerintem ez az a pont, ahol meg kellene próbálni forrásból feltenni, vagy valamilyen binárist beszrezni.A tárolók ahhnoz kellenének, hogy a függőségeid meglegyenek.
-
Fenyő
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
Az a baj, hogy maga az alap CentOS repó nincs a listában, Sulixnál törölni szokták, hogy ne legyen olyan egyszerű, hogy csak engedélyezed a listákat és kész, ezért írtam fentebb is, hogy kéne egy deafult CentOs repó első körben, ennek hiányában csak egyesével tudod letölteni a hiányzó csomagokat, majd ha már megvan mind kézzel telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest