Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
csendes
üzenetére
A végén csak sikerült frissíteni Fedora 23-ra
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: [link]. Ha valaki dnf system-upgrade download --releasever=23 paranccsal akar váltani, véletlenül se használja a --distro-sync opciót. Ha mégis megteszi, akkor a dnf system-upgrade reboot után újraindított rendszer megpróbálja törölni az éppen futó kernel-t is, ezért el sem indul a frissítés, csak néhány másodperc után újraindul. Ezt eljátszottam háromszor, amíg megtaláltam a fenti bug-ot. 
Amikor már fent van az új rendszer az új kernellel, akkor már működik a distro-sync is. Még arra érdemes figyelni, hogy a dnf autoremove által felajánlott csomagok közül mindegyik olyan volt, amit nem célszerű törölni, tehát csak megnézni érdemes, elfogadni nem.
Egyébként hihetetlen nagy újdonságok vannak, például új háttérkép. habár az is kék, mint az előző. Nekem az ilyen gnome mintás terítő helyett jobban bejöttek a régiek, mint a Verne, Goddard, Cambridge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képregény topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: