Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
csendes
üzenetére
A végén csak sikerült frissíteni Fedora 23-ra
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: [link]. Ha valaki dnf system-upgrade download --releasever=23 paranccsal akar váltani, véletlenül se használja a --distro-sync opciót. Ha mégis megteszi, akkor a dnf system-upgrade reboot után újraindított rendszer megpróbálja törölni az éppen futó kernel-t is, ezért el sem indul a frissítés, csak néhány másodperc után újraindul. Ezt eljátszottam háromszor, amíg megtaláltam a fenti bug-ot. 
Amikor már fent van az új rendszer az új kernellel, akkor már működik a distro-sync is. Még arra érdemes figyelni, hogy a dnf autoremove által felajánlott csomagok közül mindegyik olyan volt, amit nem célszerű törölni, tehát csak megnézni érdemes, elfogadni nem.
Egyébként hihetetlen nagy újdonságok vannak, például új háttérkép. habár az is kék, mint az előző. Nekem az ilyen gnome mintás terítő helyett jobban bejöttek a régiek, mint a Verne, Goddard, Cambridge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: