- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shrike7973 #4385 üzenetére
Május óta használok Kubuntut (14.04 LTS), eddig a következők vannak:
- Conky, Docky időnként duplán-triplán kezd el magától futni (Conky bekapcsolás után, Docky altatásból ébresztés után, így ilyenkor azzal szórakozom, hogy kilövöm a KDE feladatkezelőjében a felesleges extra folyamatokat) -> oké, ez lehet az adott alkalmazások vagy a KDE nem disztróspecifikus bugja
- a Kubuntu saját grafikus szoftverközpontja (Muon) minden harmadik indításkor nem omlik össze
- ha a Muon frissítéskezelője feldob rendszer- és biztonsági frissítéseket, azok telepítése után minden második alkalommal nem hajlandó a Kubuntu az egérkattintásokat érzékelni (sem egér, sem a noti saját touchpad-je/trackpoint gombjai részéről), csak teljes kikapcsolás segít (amit persze gombbal tudok megtenni, mert a leállítómenüre sem tudok kattintani)
- a KDE tálcáján gyakran ott ragadnak a már bezárt programok, amik nem is mindig hajlandóak eltűnni az asztal frissítésével
- nagyobb rendszerfrissítések után önkényesen felülbírálja az olyan beállításomat, hogy boot-nál/ébresztésnél jelszót kérjen a rendszer - mindig újra be kell állítanom (nem használom a KDEWallet-et, de azért egy ilyen alapvető biztonsági beállítást ne üssön ki már egy rendszerfrissítés!).A gép egy Lenovo Thinkpad R61 notebook (Core 2 Duo T9300, 6 GB RAM, Intel GMA X3100, 120 GB SSD).
Alapvetően türelmes ember vagyok, de mostanában lett elegem, belakott rendszer ide vagy oda - át fogok állni ezen a gépen a CentOS-ra és vissza se nézek a Kubuntura inkább.
-
ViZion
félisten
válasz
Bármelyik KDE-t tudom fikázni, nálam a legstabilabbak is ilyen-olyan hibákat produkálnak.
Utáljuk egymást és ez így is marad sztem. -
whbear
senior tag
válasz
Köszönöm szépen a segítséget. Egyébként igazad van, nem vagyok disztrórasszista és akit megbántottam a megjegyzésemmel attól elnézést kérek és a jövőben tartózkodom a hasonló megnyilvánulásoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged