- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MASSlag
tag
Próbáltam arch linuxot. Csak annyi bajom volt vele, hogy gyakran feldobta a talpát. Sokszor egy frissítés után nem indult a rendszer, vagy lassult, fagyott. Egyébként tetszett. Piszkosul gyors volt.
Amit sejtek (és ami miatt szerintem, nem disztro függő):
- A gallium nem tud mit kezdeni a 2 különböző GPU-val, szerintem azért ilyen rövid az üzemidő. Ez zárja ki a nyílt drivert. A másik a képhibák, nyílt driver esetén. Ennek nem tudom az okát. Mesa 10-el eltűnnek, de velük együtt a stabil működés is (suspendel teljes halál).
- Az fglrx a ütközhet a kernellel és/vagy az új gnome 3-al. Kernelből nem tudok korábbit használni a wifi miatt.Adok az arch-nak is egy esélyt, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest