- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Aha. Vagyis a fél éve vásárolt gépem GPU-ja már "régi". Oké.
Vagy úgy érted, hogy a 304.xx egy stabil kiadás, mint egy Ubuntu LTS, a többi új meg beta?
Nagyon kapós vagyok erre a témára. AMD a Mobility HD4650-es kártyámát 2-3 év után Legacy-nak nyilvánította, és semelyik Linux disztróhoz nem kaptam drivert. Abban reménykedtem, hogy az nvidia-nal ilyen nincs (elvégre ott van a 319.23 kompatibilitási listáján a GPU-m).Egyelőre nem vagyok motivált a Debian elhagyására. Nagyon-nagyon sok időt elcsesztem az életemből Linux telepítésre. Jönnek az új verziók, ó ez most biztos jobb lesz, mint ami nekem van. Egy ideje már szinte kevesebbet dolgoztam a Linuxokkal, mint amennyit a buherálásukkal foglalkoztam. Jó lesz az a Debian ott egy-két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest