- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt megoldottam, véletlenül virtualboxot mikor frissítettem az új kernel miatt, a guest addonokat is pipáltam... fasza. Letörölve minden király. Warzone 2100-el játszom, annak elég a nyílt driver, de jó lenne a zártat is felhegeszteni...
Általában tudom, hogy mivel kísérletezek... így a hiba oka is többnyire megvan rögtön, csak ez reggel nem jutott eszembe, de yum history elég volt.
azaz rhgb nálam is benne van, az mi az? Nálam szöveges grub van, de már tudom mit baszcsiztam el: korábban mindenkinek saját partícióján volt a grub, most meg SDA-ra raktam - erre ubis partíciót nem is látja.
ha csak yumexből legyakom a plymouth-ot az nem jó?Swap-ot akarom kikapcsolni, ha fstab-ból kiveszem, utána LiveCD-ről letakarítom a swap partíciót is... ez működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest