- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Az extension.gnome.org-on van bővítmény lista, használd azt, ami neked kell, eléggé felhasználó függő. Én kifejezetten szeretem magam átnevelni a rendszer használatához, és csak olyan bővítményt felrakni, ami nagyon kell, így frissítéseknél kevésbé érnek meglepetések. Témázni viszont imádok, szóval nekem a theme switcher extension alap volt, meg az accesibility icon eltüntető, mert arra nincs szükségem.
Az induláskori szolgáltatások belövése: system-config.-services (ha még van), parancssorból meg sysctl-lel lehet. Ha a gnome-mal együtt induló programokat akarod heggeszteni, akkor a gconf-editorral tudod, de nem tudom pontosan melyik kulcsot kell reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs