Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Félreértettél. Nem a disztróról szólt az a hozzászólás, hanem a gnome-shellről. A disztróspecifikus hibák, polírozatlanságok azok más téma.
A gyerekcipős hibákra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, nyugodtan oszd meg velünk, segítünk, vagy ha tényleg hiba, akkor riportoljuk bug-ként, hogy ne forduljon elő legközelebb.
A 10.04-es ubi-t (is) én személy szerint ismerem, láttam működni, láttam embert aki szerette nagyon (a többi ubuntu verzióval együtt), hallgattam hogy miért vagyok hülye mert a sz*r fedorát használom (ez mindig fájt :-)), de ahányszor próbáltam (többnyire húgom gépére akartam feltenni, mert hogy felhasználóbarátabb), sosem működött rendesen. Mindig kellett xorg.conf-ot szekállni, ami elfogadhatatlan pár éve nekem, és a zárt broadcom wifi meghajtó sem ment, de legalább nehézzé tette a nyílt beüzemelését. Emellett az ADSL kapcsolatom sem akart sosem menni rajta, úgyhogy elváltunk kedvesen egymástól. Fedora alatt ezek mind mentek nálam out of the box, reszelés nélkül.
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi