Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
nah nem is szoktam én feladni csak úgy.

A live cd-ről már bizta,hogy nem fagy be.Most frissítettem le,de az is bizta,hogy valami ati driver probléma van,mostmár meg végképp,hogy összebarmoltam

Ha a 2képernyőt függetlenné tudnám tenni,sztem más gond igazából nem is nagyon lenne....vagyis majd pont a 2. ok,amiért ezt akartam feltenni...az APC UPS szoftvere elvileg a fedorán megy....legalábbis majd remélem
Node majd minden megoldódik előbb vagy utóbb
Azt meg végképp nem bánom,hogy elszopok 1-2 ilyen dologgal,legalább tanulok is valamit,nomeg ki tudja,mikor fog ez kelleni végleg.Igazából a wint szinte csak a fotónyomtatás miatt használom,nah még azt sem tudtam megoldani,hogy normális minőségben nyomtasson az MP530-am.A nagy CLJ4650-em meg megy,mint a villám.most már eljutottam oda,hogy egy youtube videót sem tudok kirakni teljes képernyőre,mert eltűnik minden

..pedig az ati dtiver óta van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest