Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát nem sok időm volt tesztelni, és csak a live-ot próbáltam ki.
Változás látszólag semmi. Desktop feature nem is nagyon van a listán, minden újabb, empathy-ban megy a metacontact kezelés, de szerintem elég bénán sikerült (ez mondjuk fedora független)
A riportolt suspend/resume bugom F12 óta nincs javítva, de még válaszra sem méltatták. Ok hogy acer laptop specifikus, de még a workaroundot is beleírtam a bugreportba, mégis ugyanolyan szar.
Új a wallpaper, kb ennyit láttam belőle. A liveUSB-s bugot, miszerint egyszercsak a persistent home valamilyen hibájából elhagyja a user configot, session-t, ez ugyanúgy él, úgyhogy kb 20 perc után reboot volt.
Sok újdonság nincs benne, ami szemmel is látható lenne, ment is a rinyálás blogokon ha jól láttam.
Viszont ha olyan stabil mint a 13, akkor alapvetően ez egy jó rendszer lesz, frissebb szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest