Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát nem sok időm volt tesztelni, és csak a live-ot próbáltam ki.
Változás látszólag semmi. Desktop feature nem is nagyon van a listán, minden újabb, empathy-ban megy a metacontact kezelés, de szerintem elég bénán sikerült (ez mondjuk fedora független)
A riportolt suspend/resume bugom F12 óta nincs javítva, de még válaszra sem méltatták. Ok hogy acer laptop specifikus, de még a workaroundot is beleírtam a bugreportba, mégis ugyanolyan szar.
Új a wallpaper, kb ennyit láttam belőle. A liveUSB-s bugot, miszerint egyszercsak a persistent home valamilyen hibájából elhagyja a user configot, session-t, ez ugyanúgy él, úgyhogy kb 20 perc után reboot volt.
Sok újdonság nincs benne, ami szemmel is látható lenne, ment is a rinyálás blogokon ha jól láttam.
Viszont ha olyan stabil mint a 13, akkor alapvetően ez egy jó rendszer lesz, frissebb szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Noctua NH-L12S L-Type
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest