- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Simán elképzelhető, meg ez azért amit írtam kicsit igazságtalan volt részemről. A 10-hez képesti újdonságok nem biztos hogy nekem megérték a 11-ben meglevő dolgokat, amik mentek, és most nem. DE
Azért a plymouth egy emberi boot képernyő, az eddigi ezután ciki, azzal a villódzással a gdm előtt.
A suspend príma, gyors, amilyennek lennie kell.
Az intel driver javul, még felemás, de javul, végre van direct renderinggel compizom.
A hang, lehet a pulseaudio-t szidni hogy bugos (egyébként lennart mindig rákeni az alsa driverre, én meg elfogadom hogy ha a recsegés, pattogás, ugárs attól van, hihető, pláne hogy valakinél van valakinél nincs), de szóval a pulse előtti hang szitu is ciki volt szerintem. Hadd ne kelljen már megállatíanom a zenét egy flash videó miatt, ha meg kipróbálod az earcandy-t, az valami baromi funny, incoming skype call, és szépen crossfade-del lehalkul a zene, és felhangosodik a csengetés, persze bugos, de jóleszSok jóság van már a rendszerben, egyedül a swappinesstől meg a printertől robban szét az agyam.
Van 4 giga ramom, PAE kernel, namost a gnome-system-monitorban ahányszor nézem, swappiness 0 mellett használ 1 giga ramot meg 1 giga swapet, alig megy egy giga felé. oké, csak ha már olyan burzsuj vagyok hogy tellet rá, akkor használja már a gép. 10-en az volt hogy ha elért 3,9 gigáig, akkor kerregett a vinyó, vagy fél percig, addig lassú volt a gép, akadozott, aztán kiswappelt vagy 1,5 gigát, és jó volt. Most 1 gigánál kiswappel 300 megát, és 10 másodpercre freeze, semmi, egér sem moccan. Az előbbi előfordult munkanap végén, 2 adatbáziskezelő, alkalmazásszerver, bazinagy java cuccok mellett, elviselhető volt. Az utóbbi otthoni böngészgetés közben is előjön óránként-kétóránként. Kerestem, de semmi arról hogy megszűnt volna a swappiness opció vagy valami. Erre ha van ötleted, szeretettel várom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest