Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg nincs cd-író a gépemben
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg
( a distrowatch toplistáján az első három disztribúció asszem már ilyen, még nekem is )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg