Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg nincs cd-író a gépemben
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg
( a distrowatch toplistáján az első három disztribúció asszem már ilyen, még nekem is )
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Microsoft Edge
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- EAFC 26
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg