Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt megpróbálom majd köszi!

Igen azt tudom hogy be kell mindent állítani és ezzel nincs is gondom. Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gondom az az hogy meg kell állnom egy raklap mellett és le kell nyomnom egy billentyűkombinációt hogy felszedje az adott raklapot. Pl körbálát vagy szögleteset felszed anélkül is hogy meg kellene állnom.
PitLee - scyllafren
Ebben a videóban is megáll a raklapok mellett és lenyomja a billentyűkombinációt, így kerülnek fel a pótra. Ez idáig nekem is meg van, meg működik is az autoload majdnem tökéletesen. A gondom az az hogy nem úgy gyűjti a raklapokat ahogy a szalmabálákat pl hogy elég mellé érnem és egyből felkerül a pótra.
A menüket vásárláskor már teljesen átrágtam, már nem tudok mit állítani. De kezdem azt gondolni hogy raklapoknál ez a normális hogy meg kell állnom mellette és lenyomni a billentyűkombinációt hogy kerüljön fel. Már csomó mindent kipróbáltam de a raklapok automata gyűjtése nem megy úgy ahogy a körbálánál, pl hogy melléérek és fel is kerül bármilyen billentyű lenyomása nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Proxmox VE
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest