- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Azért, mert folyamatosan fejlesztik az engine-t, ami visszafelé/lefelé nem lenne kompatibilis a modokkal. '17-nél behozták a rendes fény-árnyék rendert, ami a specular változását vitte magával.
Nem akarok belemenni a technikai bla-bla-ba, de '19-nél már nagyon durván belenyúltak az anyagkezelésbe, a modderek javára. De ezt majd meglátjátok ti is.
Mondjuk a HDR-t én kihagytam volna belőle, azok a kimosott színek nem az én világom. Amit én hiányolok nagyon, az az 5.1-es hang támogatás.Aláirásomban lévő konfigon fullon fut az FS17, 9.4giga válogatott moddal. GPU 70%+, cpu 40-50% szokott lenni. És stabil 60 fps. Volna rá megoldás, hogy meg low-endebb gépen is elfusson, de akkor helyfoglalást nézve legalább 1,5x méretnövekedéssel fájna. Nyilvánvaló, hogy nem egy kvarcórára optimalizálják a játékot

Ezt így már csak off-ba teszem, mert ezek tények.
Addig, amig valaki nem jártas a 3D modellezésben, nem fogja megérteni az engine műkődését.
Adott egy map, PGR Sliwno. Veszedelmesen jó map. Viszont a készitőnek fogalma sincs arról, mi az a rigid body, collision, LOD, optimalizált textúraméret stb. És igen, az én gépemen is produkál a map 40 fps-t, mert "eszetlenül", átnézés nélkül vannak beimportálva az objectek. Az nem az engine hibája, hogy a vga fizikai számitásért felelős része nem képes kezelni ennyi objektumot.Offense : lagolni max. az internet szokott. Inkább fps drop a keresett kifejezés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Summa: nem védem a Giants becsületét, nem is akarom. Csak arra próbálok rávilágitani, hogy kicsit több "szakirányú" háttértudással más is lehet a leányzó fekvése.

Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)