Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
hengelhof
üzenetére
Keyboard Steer. Én ezt használom a törzscsuklós gépekhez. Többet tud, mint egyszerűen kikapcsolja a középreállítást. Van benne automata kameramozgás (kormányzás irányába, vagy hátramenetnél visszanézés), állítható az érzékenység. Részenként lehet ki- / be kapcsolgatni (a kameramozgatást rögtön ki is lőttem..), és ezeket a beállításokat megjegyzi minden járműre külön-külön, a külső és a belső nézetre egyaránt. A DC-t nem próbáltam a '17-ben, de ez nekem nagyon bejött.
Más...
Attól, hogy nem pörög úgy a topik, mint valami chat, szerintem még nincs baj. Ha van valami újdonság a játékkal kapcsolatban, úgyis bekerül ide. Ha valaki feldob egy kérdést, akkor arra biztosan kap választ.
Úgyhogy, ha 4 percen belül még nincs reakció, nem kell pánikolni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest