Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Köszi a véleményeket

Legközelebb, majd figyelünk arra is, hogy az ÖSSZES fában rigid body legyen, hogy senki ne tudjon a mapon 70km/h -val végigrongyolni
gogabi : a te véleményedre nem adok, mert okfejtésnek olyan baromságot írsz, hogy a hajam égnek áll (olyan modelleket IS használunk, ami más mapon is jelen van.) Készítettél te már komplett kiadott mapot, ami nem a kókány és murc szintjén van - nem úgy mint a mútlkori Rába300 megosztásod?
Hero : Ha ki tudtad szedni a kapukat, meg az útban lévő fákat GE-ben, akkor miért nem számozod be magadnak a PDA-t?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hála istennek így összeszámolva 3 nap alatt 50.000 + letöltésnél csak tőletek kaptunk alaptalan, kötekedő kritikát
(Bár Hero-é -t még 2 ember jelezte a CoursePlay miatt, szóval az picit jogos).Kellemes napot nektek !
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Én pontosan ezért töröltem a mapot, nagyon tetszik játszanék rajta, de 6 órát öltem bele hogy tisztogassam ezeket a kiálló bokrokat amin léptem nyomon felakadtam mindennel.
Nem tudom ha van kismillió fa benne amin át lehet hajtani akkor ezek MIÉRT kellettek bele, nagyon kár érte.
Plusz maga a térképpel nem vagyok kibarátkozva, egy az hogy átláthatatlan, nincs beszámozva, az alap mapok térképei sokkal jobbak, ezért is kár hogy erre már nem figyeltek.
Maga az elrendezés meg minden tetszik, és továbbra is játszanék a napon, de így nekem nem játszható sajnos, persze nem a térkép miatt hanem a marha sok bokor miatt
Remélem lesz egy javított verzió majd és végre játszható lesz

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Belekötök, mert amit te most osztogatsz, az korábban VIP (nem publikus) mod volt.
A kerék pl. FSH Balu egy korai munkája.
És belekötök, mert olyan munkát adsz ki a kezedből, ami alaphangon hibás, mert teli van a log file figyelmetlenségből eredő hibával. Ja figyelmetlenség : a kerekeknek illendő lenne tengelyt is csinálni, ne csak a semmiben guruljanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért annyit még zárójelben hozzáteszek, hogy látom FSPortálon is kapod az ívet. Olyan emberektől, akik *picit* jobb munkát adnak/adtak ki a kezük közül - ld. a mostani karácsonyi packot. Szerintem érdemes lenne a tanácsokat megfogadni, és próbálni fejlődni munka terén...
Hero : hol fagysz ki? PDA x;y koordinátáját mond, és megnézem, de sem nálunk, sem másnál nem volt eddig ilyen probléma.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Köszi a megosztást, de :
Fossa a logot... Kókány és murc ablakbeillesztés (rigid body, 4 felesleges camera mind a 4 üvegnél), valahol még a Maya fileok is benne vannak... Én ezt így igazán osztogatnám
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
így látatlanban azt gondolom, ahogy beimportáltad az exportált mapot, szépen ráhúztál ezzel két persp camera-t, 2 sun-t, és lett hirtelen 2 aktiv kamera. Vagy nem a persp camera az aktiv.
Javasolnám, hogy a multifruitot építsd a meglévő mapba, ne a megépített mapot export-importold üres térképre.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Egyszerűbb megoldás : keresel egy mapot, amiben olyan manureHeap van, ami tetszik és triggerrel ellátott = export - import.
Bonyolultabb megoldás : keresel egy mapot, amiben olyan manureHeap van, ami tetszik de nincs hozzá trigger = exportálod + megcsinálod hozzá a triggereket (nem nagy agymunka, inkább időigényes lemásolni a gyári beállitásokat)
Legbonyolultabb : AC3D, Maya -ban megcsinálod a heap modellt és a triggereket hozzá.Az, hogy melyik tetszik neked, vagy milyet akarsz, ezt csak te tudod.
Pár példa:Tehénistállóból kanállal összeszedhető manureHeap triggerrel : Bantikow map.
Külső fallal ellátott gyűjtő esetében Czech map by Coufy, ill. Nádasdfalva v2 by Csamassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)