Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
Látom kezd benépesülni a kis totyik, ennek örülök.
Jó látni, hogy mekkora rajongótábora van ennek a sorozatnak. Én jómagam feltettem a 2009-es verziót, mert az sokkal optimalizáltabb, nekem ugyanis single playerben is akadozott a 2011-es.
Ki milyen géppel tolja, derítsük ki mi az ideális masina ehhez a játékhoz.Én egy E5200-at raktam alá 3.0Ghz-re húzva, egy 512 megás 9600GT-vel. Memóriából pedig 2Gigám van, 800Mhz-en mennek. Xp-n játszom a játékot.
1280x1024-ben max. beállítás mellett szűrők bekapcsolva bizony néha be be röccen a 2011-es verzió. FRAPS-al mérve olyan 15-40 Fps között ingadozik a játék. És ez az ami idegesít, mert miért ingadozik ekkorát? Néha leesik 10Fps-re is egy pár pillanatra. Mi a kevés neki, a memóriám? A 2009-es ugyenezen beállítások mellett vajsimán fut, soha egy röccenés.
Halkan merem csak megsúgni, nem sok különbséget látok a két verzió között grafikailag, talán a fény-árnyék kezelés, meg a speedtree szebb a 2011-ben, de a textúrákon semmit sem csiszoltak, való igaz nem is nagyon kellett.
Érdekesség még, hogy a szűrők kikapcsolásával sem nő olyan nagyot a sebesség, igaz ami igaz sokkal rondább sem lesz a játék.Várom az észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robogó, kismotor
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- MSI MAG 27C6F RapidVA / 180hz / 0.5ms FHD (015)
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó látni, hogy mekkora rajongótábora van ennek a sorozatnak. Én jómagam feltettem a 2009-es verziót, mert az sokkal optimalizáltabb, nekem ugyanis single playerben is akadozott a 2011-es.