Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Hali.
Én a Gordons Big mapot használom, vagy a Gross_Kern_Land szinte csupasz verzióját elsősorban.

De mindkettő 4 szer nagyobb map, az alap, gyári mapnál.
Jobb, mert nagyobbak a földek, jobban lehet alakítani pl a fákat, erdőket, stb.
Van hely az esetleges szerkesztéshez. 
Ha van Platinum verziós 2011-d, akkor majd beszállhatsz ObiGabihoz és hozzám Multizni.
Akkor 3-n játszunk majd egyszerre, 1 mapon.
csak egyenlőre még takarítom a gépem. Jövőhéten lesz egy kezdés majd, a Gépeket stb majd adjuk ObiGabival. Viszont, Korszerű gépekkel játszok én, és szerintem ObiGabi is majd. De ha kéred, akkor teszünk majd be Fortschrit 516 vagy 517 vagy 518 kombájnt és ennyi. Traktorom viszont John Deere-k Fendt-k 1 New Holland gép, 1 JCB lesz betéve. 1 MTZ-hez hasonló gépem van, max azt beteszem neked egy ifa HW póttal.
Én azt tudom, hogy majd egy Lexion 770-l fogom tolni 1200-s asztallal, 3 tengelyes hatalmas póttal, John Deere 8530, stb gépekkel. Sőőt, teszek bele Kamiont is ha kell majd. Van az is pár darab.
Hívnám gogabit is, de róla tudom hogy MTZ- Ifa, stb, vagyis a régi fajta gépeket szereti.
De ha gondolja megoldhatjuk a dolgokat hogy ha akar majd beszálhasson Ő is játszani. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van hely az esetleges szerkesztéshez.