Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz jani 204 #2278 üzenetére

Hali.

Én a Gordons Big mapot használom, vagy a Gross_Kern_Land szinte csupasz verzióját elsősorban. :)
    De mindkettő 4 szer nagyobb map, az alap, gyári mapnál. :) Jobb, mert nagyobbak a földek, jobban lehet alakítani pl a fákat, erdőket, stb. :)) Van hely az esetleges szerkesztéshez. :)
    Ha van Platinum verziós 2011-d, akkor majd beszállhatsz ObiGabihoz és hozzám Multizni. :) Akkor 3-n játszunk majd egyszerre, 1 mapon. :) csak egyenlőre még takarítom a gépem. Jövőhéten lesz egy kezdés majd, a Gépeket stb majd adjuk ObiGabival. Viszont, Korszerű gépekkel játszok én, és szerintem ObiGabi is majd. De ha kéred, akkor teszünk majd be Fortschrit 516 vagy 517 vagy 518 kombájnt és ennyi. Traktorom viszont John Deere-k Fendt-k 1 New Holland gép, 1 JCB lesz betéve. 1 MTZ-hez hasonló gépem van, max azt beteszem neked egy ifa HW póttal. :) Én azt tudom, hogy majd egy Lexion 770-l fogom tolni 1200-s asztallal, 3 tengelyes hatalmas póttal, John Deere 8530, stb gépekkel. Sőőt, teszek bele Kamiont is ha kell majd. Van az is pár darab. :)) Hívnám gogabit is, de róla tudom hogy MTZ- Ifa, stb, vagyis a régi fajta gépeket szereti. :) De ha gondolja megoldhatjuk a dolgokat hogy ha akar majd beszálhasson Ő is játszani. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés