Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #2066 üzenetére

Szia!

Háát, a txt-t nem tudom. ki kell próbálni. :))
    Viszont, egyenlőre lemondtam arról, hogy át szerkesszem a kamionos játékbeli cuccokat. :S

A módok tesztelésével viszont, elég lassan haladok sajna, mert sok össze van keverve a 2009-es mód cuccokkal, és még válogatnom is kell, meg átírnom, aztán utána tudom csak tesztelni. Most épp egy Lexion 600 TT pakkot írtam ét, és kezdem a tesztet. :S 1 gép van benne a sima váróasztallal és a kocsijával. Van egy 770-es Lexion is, de azzal sajna asszem lassan fogok boldogulni, mert a gép nem jelenik meg játékban, csak a vágóasztala meg a kocsija. :S A Zipesén belül, van egy Sima mappa, amiben Újra benne van Zipesként a mód. Legalább is, ha jól emlékszem. :S Majd holnap újra meglesem, stb. Úgy emlékszem, hogy játszottam már vele régebben, és nem emlékszem hogy baja lenne. :S
    Csak épp, most gépről válogatok le mindent, mapokat üres mapokat és objekteket stb stb, mindent. Kezd felszabadulni a hely a gépemen. :) 320-as winyóm van, de alig 70 giga van már csak a C-n. :S Kb a felét a Farmeres cuccok foglalják le. Vagy Zipesen vagy Rarban vagy van ami Exe-s. :S Emellett, játék újra telepítéskor kimentettem többször is már a mods mappát, és ahány mentés, annyi gigányi újabb terület foglalás van. :S Vagyis, Állati gázos a helyzet, és még legalább 1 hónap, mire kikeverem a dupla vagy épp a rossz hibás módokat. Vagy épp, amik nem kellenek mégse.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés