- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
A méretarányos módot úgy lehet észrevenni, hogy mielőtt letöltöd, pl a modhosterről a Deutz
Fahr DX 160 gép neve is ahogy láthatjátok kiírva:A neve legelejére oda van írva, hogy 1:1
(1:1 LS 2011 : Deutz Fahr DX160 v 1.0 [mp])
Így pontosan kimásoltan.
Így van kiírva több mód is ami 1:1 es méretarányos. Vagyis az eredeti igazi gép pontos méretének kicsinyített mása.A 27 méteres vetőgép viszont igazi IS lehet, mert hát, nagyon sok gépnél láttam a gépről feltett Igazi fényképet is, hogy hogy néz ki igaziban is. Vetőgépet, Fortshritt ZT303-at is pl.
Vagyis, nagyon sok gép, cucc stb eredetiben is létezik vagy létezhet akkorában mint itt játékban. Csak épp jobb kidolgozásban és megoldásban. Vagyis, pl a 27 m-es vetőgép létezhet, csak épp, más megoldása van az összecsukhatóságának. Vagyis, nem megy bele egyik vető fej a másikba amikor összecsukódik, mint pl a pronto27-es vetőgép.
Azért baj nekem a méretarány, mert nekem ezekszerint, nem méretarányosak a többi, kb 200 eddig letöltött és megtartott módom ami a játékban van. És hát, pl a modhoster oldalon található MTZ pack aminek itt a linkje:Aki rá klikk, az a képeken láthatja, hogy a 4 gép végül is teljesen ugyan az, csak épp, a mérete 2-nek kisebb, vagy épp nagyobb. Ki honnan nézi.

Nekem a Nagyobb verzió kellene, nem a kicsik, ugyanis a kicsik azok, (amik a képen is láthatók), tehát a kicsik azok, amik 1:1 es élethű méretarányba készültek el. A nagyobbak nem feltétlen jelentik azt, hogy nem méretarányba készültek, csak lehet hogy nem 1:1-es, hanem másabb arányba készültek.
De ha az 1:1-es méretarányos Deutz Agrotron-t oda teszed a játékbeli, EREDETI játékbeli Deutz Agrotron mellé, akkor könnyen lehet, hogy az 1:1-es Agrotron, szintén kisebb lesz mint ahogy a linken található képen, az MTZ-k.
De ennek asszem valamikor utána is járok. Megpróbálok keresni egy 1:1-es arányú Deutz trakeszt, és egymás mellé állítom a gyári játékbeli megfelelőjével.No, most miközben írtam, gyors benéztem a modhosteren a Deutz trakeszokhoz, (van több mint 200 gép feltöltve), amiben kapásból az első beadott oldalon, találtam is kapásból 3-4 db 1:1 arányba csinált Deutz Agrotron gépet. Többek közt. Merthogy, a Deutz gépek különböző verzióiból is csináltak 1:1 arányút.
Van egy ilyen gépezet, lesd/lesse meg akit érdekel a méretarány.
Ezt keresd meg és nézd meg. (1:1 LS 2011 : Deutz X720 mit Frondlader v 3.0 [mp])
Ez a Deutz gép, 1:1-es arányú, és ahogy gondoltam is, az eredeti, játékbeli Deutz gépnél kisebb az 1:1-es arányú.Nah. Ezért nem tetszenek az 1:1-esek.

A link:[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így van kiírva több mód is ami 1:1 es méretarányos. Vagyis az eredeti igazi gép pontos méretének kicsinyített mása.