- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ám!
Viszont én olyanért vagyok az,mert pl. meg merem kérdezni, amúgy teljesen normális hangon, hogy mi lesz a múltkori veszteségemmel?
Néztem, hogy nincs disznó ólam, pedig tudtam, hogy volt, hisz meg volt már a Noés disznós feladat. Ezért mivel kellett vettem gyorsan 10-et. Kirakni már nem tudtam, mert azt írta, hogy sajnos nincs disznó ólam.
Aztán a fórumba azt mondták szerintem kissé arrogánsan, hogy disznó ólat vegyünk, mert azt úgyse kapunk vissza, csak gomba farmot. Ezért vettem még disznó ólat, és vártam a farmokat.
Erre 2 napra rá visszakaptam a 27 disznó ólam, persze a 10-et, amit vettem azt nem, és az árát sem, illetve vetettek velem még disznó ólat, amire nem is lett volna szükségem, a visszakapott 27 mellé.
Ha ezt be merem írni, egyszerű közellenség vagyok, és törlik a hozzászólást.
-
-
-
Mozsa
tag
Ilyenek vannak mindehol
vagy:
Üdvözöljük a gazdák! Összesen híreket. Az első, hogy a megtiszteltetés, hogy a következő mezőre a játékban. Néhány nappal ezelőtt eljött játszani a mennyei kertben, és most április 12. bevezetésre kerül egy új, rét , ahol csak tenyészteni az állatokat . Figyelembe véve a bevezetése újabb és újabb tollak nagyon pontos lépni részéről Bigpoint. Hogyan érhető el az új réten? A fa a bölcsesség van egy új föld, a költségek 400 csillag . Miután működésbe a lenti területen a vízi járművek kerülnek be a szobor egy nyúl , és ő fogja mozgatni az új mezők. Reméljük, hogy hamarosan hasonló lesz a szántóföldi gyümölcsfák. Május több ilyen mozog a részét a csapat Farmer! Bravo! -
Calogero
addikt
És azt nem tudod véletlenül a beadásnál a kupák lekerülnek a földterületről is, vagy ugyanúgy kint kell hagyni őket, vagy netán elég visszarakni a kergére.
Most nálam úgy van hogy a mezőgazdasági kupa kint van a farmon, ott ültetek, az állattenyésztői pedig kint van az erdei tisztáson, mert ott vannak az állataim (ott ingyen van a víz
)
14% -ost csinálom az állatokból, de amikor majom 4000-et ért jobban haladtam.
A növényes az készen van. -
ngabor2
nagyúr
tervek azok mindig vannak. most állok a 60 csillagos +10% előtt, utána én is a 300-ra gyúrok rá.
tényleg, ha kiváltom 300 csillagért az élő legendát, akkor utólag lehet hozzá kupát adni? növénnyel 13, állattal 11%-on állok, és mostanában a sok beadandó miatt nem hinném, hogy érdemben tudom növelni őket.
-
ngabor2
nagyúr
jaja, ha be akarod tenni, akkor érdemes megvárni. viszont addig is tenyésztek, az alacsonyabb szintű tenyészállatok árai is az egekben, és emelkednek
eladtam 2 duci denevért 520k-ért, most már 610 fölött jár az áruk. még van egy, ha eléri a 800k-t, azt is piacra dobom
veszek guanót, és végigviszem azt a küldit, az is jó sokat ad a végén. a szarvasgomba még horror árú, úgyhogy az pár hét múlva megy ki.
egyszer már sikerült túllépnem az 1millió csp-t, az eddigi rekordom valami 500k volt
nem csp-re, hanem tp-re, meg csillagokra szoktam hajtani.
-
Rizzo
aktív tag
A Oszkáros GYIK-ból:
"Február 28-tól a régi, hagyományos engedélyek is kiosztásra kerülnek, napi 1-1 darab szintén, ám ennek megszerzése már függ a napi belépéstől!
A hagyományos csere-napok is most kerülnek megrendezésre a régi formában, tehát nem lesz köze annak az eseménynek az eventbeli csere lehetőséghez! Teljesen különálló, a régi engedélyekkel és a régi feltételekkel!" -
ngabor2
nagyúr
elvileg 4-én lesz valami kerge fejlesztés. hogy mi pontosan, azt nem tudni.
hamarosan várható titokzatos csemete nap is, egy új fa is be lett harangozva (tejfa... a tojásfa mellé
). meg ha minden igaz, lesz citromfa is.
én meg elértem a 70. szintet
a 4 ültethetőből 2,5 farm állat, azok adják a tp-t rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest