- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
tesztuser
üzenetére
A barlangokból (is) bármikor kijöhetsz gyors utazással, de csak akkor érdemes, ha már felfedezted azt. Vagyis amikor megvan a falfestmény és a kéz ereklye - általában ezeket kell megtalálni bennük. A fő barlangos küldetések pedig jelölik a pontokat, ahova el kell érned, csak néha nem látszanak ezek a pontok, mert valami takarja. És aláírom, hogy az a barlang a legnehezebb az egész játékban, ott én is sokat tököltem, de aztán csak sikerült átjutnom.
Amúgy ezt a rész egyáltalán nem hasonlítanám a shangri la-ra, mert azt a részt utáltam volt
. Hogy az egyik FC rész hasonlít a másikra, az természetes. Meg az is, hogy sokszor ugyanazokat az ikonokat használják. Mindegyik sorozat ez teszi, még a COD vagy a GTA is, hisz ettől "sorozat" és nem kell újra meg újra megszoknod vagy megtanulnod a játékot az ilyen apróságok miatt. Az ilyen jelek és ikonok a márka rendszerét szolgálják és nem a világ részei, amit épp az új rész hozott. A kampó csak kampó lehet és alatta a jel az egyik egyezményes Far Cry jel és nem csak a 3-as vagy a Primal rész jele. Én ezekért a dolgokért egyáltalán nem írnék le ennyire egy játékot. Hogy nem tetszik vagy nem az én stílusom, az már más tál tészta. Ez egy sandbox játék aminek van egy játékmenete ahol nem egészséges terminátorkodni, mert akkor oda az élmény. Talán ezek a játékok állnak legközelebb a valósághoz, ahol gondolkodni is kell ahhoz, hogy túléljünk. És hogy az outpostok szarok? Az a játék akció részének a lényege, a stratégia az egészben. Úgy elfoglalni, hogy ne vegyenek észre bagollyal, egyedül vagy ahogy akarod. Le is lehet rohanni, de annak semmi értelme, mert nem erről szól a játék. Persze ehhez kell szeretni azt a régi játékstílust, amit úgy neveznek, hogy "stratégia".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Warzone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hogy az egyik FC rész hasonlít a másikra, az természetes. Meg az is, hogy sokszor ugyanazokat az ikonokat használják. Mindegyik sorozat ez teszi, még a COD vagy a GTA is, hisz ettől "sorozat" és nem kell újra meg újra megszoknod vagy megtanulnod a játékot az ilyen apróságok miatt. Az ilyen jelek és ikonok a márka rendszerét szolgálják és nem a világ részei, amit épp az új rész hozott. A kampó csak kampó lehet és alatta a jel az egyik egyezményes Far Cry jel és nem csak a 3-as vagy a Primal rész jele. Én ezekért a dolgokért egyáltalán nem írnék le ennyire egy játékot. Hogy nem tetszik vagy nem az én stílusom, az már más tál tészta. Ez egy sandbox játék aminek van egy játékmenete ahol nem egészséges terminátorkodni, mert akkor oda az élmény. Talán ezek a játékok állnak legközelebb a valósághoz, ahol gondolkodni is kell ahhoz, hogy túléljünk. És hogy az outpostok szarok? Az a játék akció részének a lényege, a stratégia az egészben. Úgy elfoglalni, hogy ne vegyenek észre bagollyal, egyedül vagy ahogy akarod. Le is lehet rohanni, de annak semmi értelme, mert nem erről szól a játék. Persze ehhez kell szeretni azt a régi játékstílust, amit úgy neveznek, hogy "stratégia".