- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Ha lejár az idő a supply dropnál újra lehet próbálkozni
Limitált a számuk. Annyival egészíteném ki a fenti felsorolást (46%, 45 óra után
), hogy a két legritkább nyersanyag csak az elején ritka, tessék szorgalmasan csináltatni a küldetéseket a Bandidos Barrackban, egy idő után (vagy lehet szinthez kötötten) egy küldetés alatt simán bejöhet 30-40 industrial cucc is. Nekem 200+ van mindenből, már gyakorlatilag nem tudom mire költeni, mert minden fel van fejlesztve amit használok. Már az is, amit nem.Fegyvereknél egyébként kis tipp: nem a fegyvert magát fejleszted, hanem a típust. Ha egy rifle-höz megveszed a poison lövedéket onnantól minden (nem unique) rifle-re ingyen rá lehet tenni. Ugyanez minden kiegészítőre igaz.
Helikopterek ellen a nyílvesszőt majd kipróbálom, nálam az a taktika, hogy be van téve egy robbanógolyós MG42 és az a kesztyű ami bónusz sebzést ad ellenük.
A tank pedig igenis lehet halhatatlan. Tessék megkeresni/megvenni azt a nadrágot, ami automatikusan javítja a járművet, amiben ülünk
Különben nem nehéz tankot szerezni magunknak, megéri kifejleszteni az EMP gránátot az elején, egyet bevágunk az ellenséges tank alá és már lehet is ellopni. Csak ne sokat vacakoljunk, mert nem sokáig tart a hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Limitált a számuk.
), hogy a két legritkább nyersanyag csak az elején ritka, tessék szorgalmasan csináltatni a küldetéseket a Bandidos Barrackban, egy idő után (vagy lehet szinthez kötötten) egy küldetés alatt simán bejöhet 30-40 industrial cucc is. Nekem 200+ van mindenből, már gyakorlatilag nem tudom mire költeni, mert minden fel van fejlesztve amit használok. Már az is, amit nem.