- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Nagyon komoly.

Egyébként miért van az hogy végigvittem a játékot, megdöntöttük a diktatúrát de ha elmegyek Esperanzába akkor még erősebb katonai jelenléttel találkozok mint amikor Castillo még élt. Hogy vadászhatnak rám a különleges egységei ha ő már halott és a forradalmárok átvették a hatalmat? Kiváncsiságból be akartam menni a palotába ahol a végjáték volt, de el se tudok jutni még abba a körzetbe se mert minden lezárva és 10x annyi a katona meg különleges egységes mint a végjátékban. Ez így elég életszerűtlen és lehangoló is. Ki irányítja őket és hol van az új forradalmárok vezette kormány? Mi értelme volt az egész forradalomnak így? Az Insurgency módot még értem. Bizonyos körzetekben az egykori hadsereg tagjai és vezetői újra erőre kapnak és lázadoznak.De pl a fővárosban amit most vettünk be miért nem tudok simán besétálni az elnöki palotába?Mi ez a brutális katonai jelenlét?Hol vannak a forradalmárok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest