- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
35 óra játék után végeztem a sztorival, bár még side missionökkel együtt hátravan kb 40 küldi a 130-ból. Kicsit vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban, főleg az előző részekhez (IV-el és Primallal játszottam) hasonlítva.
Az open-world elemeket szinte tökéletesen valósították meg, az veri szerintem a korábbi részeket. Nagyon hangulatos az egész, illetve tényleg jól sikerül átadni, milyen is legyen az élet egy fegyveres szekta által uralt területen mind a kívülállók, mind a szektatagok számára. Ehhez szerintem sokat hozzáad az is, hogy a térképet bejárva random extra információmorzsákat, kapunk ha beszélünk megfelelő emberekkel.
Ami viszont nagy negatívum számomra, az a sztori. Azzal, hogy szinte tetszőleges sorrendben lehet a küldetéseket elvégezni, teljesen szétesik a történet és nincs idő/lehetőség rendesen megismertetni a szereplőket illetve egy fordulatos cselekményt felépíteni. Az is óriási baklövés volt szerintem a készítők részéről, hogyha eléri az ember az adott számú resistance pointot, akkor fixen elindul az adott herald mission, akárhol is jár valójában a játékos a sztoriban. Az utolsó régióban a legvégére hagytam (volna) a story küldetéseket, de mivel az összes prepper stash, outpost és jópár side mission is megvolt, persze hogy jóval korábban bedobta a nem átugorható fő küldetéseket a játék. Ezen kívül az is full logikátlan, hogy állandóan sikerül
. Még az a levés főszál is, ami van a sztoriban teljesen repetitív (megszöknöd, miután valahogy elfognak és persze sose javul a védelem az adott herald bunkerében ). Csavar sincs túl sok a sztoriban, elég kiszámítható az egész, de még ami van is, annak sincs túl nagy jelentősége, hiszen annyira elnyomja minden más a játékban a történetet.elkap a herald, megszöksz, ez 3x, aztán a bunkeréből kiszabadítasz valakit, majd tiéd a régió Ami a legnagyobb csalódás volt számomra, hogy kb a Primal sztorija összetettebb és összefüggőbb volt emlékeim szerint, mint az 5-é, pedig az az őskorban játszódott... A heraldok + Joseph összesen kb 10 (full repetitív) küldetésén kívül sok összefüggő történet nem volt, hiszen minden más fő küldetés max 1-2 másikkal függött össze, amúgy pedig csak egy kis extra infót adott hozzá a sztori egészéhez.
Nekem a befejezések se tetszettek szinte egyáltalán, ha kicsit jobban végiggondolja őket az ember, mindegyiknek van egy mélyebb mondanivalója, de azt éreztem, hogy ez már falrahányt borsó így a játék végére, nem tudja megmenteni a sztorit.
Összességében nem bántam meg egyáltalán a játék megvételét, mert a hangulat + játékélmény nagyon megfogott, de a sztoriban nagyot csalódtam, többet ki lehetett volna hozni belőle szerintem ha kicsit lineárisabbá teszik azt. Arcade móddal még fogok szórakozni az biztos, sztori befejezése után kipróbáltam és megfogott, illetve lehet hogy a mellékküldiket is folytatom a campaign módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- Robotporszívók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest