Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
1kisez 1kisaz..
nekem tetszik a jatek ennyire szep, kidolgozott grafikat meg nem igen lattam FPS ben(hangsulyozom FPS ben
)
viszont szerintem ha a sztoriba nem kerulnek bele a szornyecskek akkor meg jobban tetszene... igy kisse irrealisztikus ;> hasonlit a wolfeinsten 3d ra ebben. ott mondjuk letettem a jatekot miutan megjelentek a poktestu robotlenyek meg a tobbi nemtommi. itt sztem a csodalatos grafika miatt maradok es jatszom vegig.
mas: 1 akkora bug jott elo vmikor h... a boat palya utan (asszem jot irok) ahol le kellett loni a helikoptert ( mellesleg en is 7-8 raketaval szedtem le.. nem veletlenul raktak oda a parancsnoki szobaba
) megintcsak szigeten lettem ahol vmi barlang vagy templom bejaratat kellett kirobbantani.. lementem es par perc vandorlas es oldokles utan olyat tapasztaltam... adott 1 nagy romos terem.. tele katonaval meg raketavetos szornnyel + lathatatlan szornyekkel (oket viszon CryVision-ba lehet latni mig lathatatlanok)
varok 1 kicsit had irtsak 1mast a szornyek es emberek..
aztan par granat.. raketa.. 2-3 tar az m16 bol vagy m4a1 vagy nemtom hogy hivjak es azt latom h minden ''eloleny'' all 1 helyben de mozognak a testreszeik stb... CryVision ba mindegyik ''meleg'' 10 perc utan is persze folyamatosan lottem a nagy szornyet aki 200 golyo utan is 1helyben jart de nem lott vissza ram... aztan a mozgaserzekelos tavcsovel vegigmertem a terepet es mind1ik halott volt!!!!! nem vagom mi lehetett kisse meglepodtem a dolgon.. a feleslegesen kilott golyok miatt meg kesobb szivok mert a kovetkezo termekben igencsak szukseg lenne rajuk... vki hasonlo tapasztalat ??
fenntvan a legujabb patch bar a jatek nem eredeti de nem modositottam semmi belso beallitast sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- S21 256/8 dobozában
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)