Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Azt még hozzátenném, hogy rég nem játszottam olyan játékkal ahol ennyire korrektek lennének a játékosok.
(Eddig egyszer futottam bele egy "bunkóba" de az is lehet, hogy nem volt az csak félreértett egy helyzetet.
Épp craftolt én meg ahogy le akartam csapni egy bogarat hátbavertem. Utána meg lelőtt gondolom azt hitte kötekedni akarok, respawn után megint legyilkolt, pedig csak a craftállomásra mentem ő meg még ott volt :-) )A többi játékos akikkel összesodort eddig a játék, mind segítőkész volt. Tegnap új karit kezdtem és egy 68as 2-3 órán keresztül istápolt vitt eventekre és a nagyobb darálások után adta a cuccokat későbbre-bontásra. És ez nem az első eset volt, akinek a bázisa előtt elmegyek integet és már inviteol hogy a környéken lévő moncokat együtt öljük. Ritka aki semmit nem reagál, azok általában 10 alattiak. Akik már látszik hogy beleöltek pár napot a játékba azok valamilyen módon jeleznek, segítenek.
Vagy csak istentelen nagy szerencsém volt hogy mindig jófejeket fogok ki.
xboxon játszom amúgy, az ottani közösségről tudok véleményt nyilvánítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Mobil flották
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
xboxon játszom amúgy, az ottani közösségről tudok véleményt nyilvánítani.