Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
vvega30
üzenetére
A /dance egy másik játék
A LoL parancsok itt nem müködnek 
(#3565) SAMG3
keress egy olyan mentést ahol még nem lootoltad ki a hapsi hulláját, és csináld végig a szerint ahogy irtam.
(#3566) Rossi
Resolved Issues with AMD Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update
[82645] Fallout 4 - The compass may flicker during gameplay on AMD Radeon R9 390 series products. We continue to investigate the issue with AMD Radeon R9 290 and AMD Radeon R9 295X2 series productsSzóval 390 kártyákon megoldották, 290-en még nem. Nekem amúgy R9 280-as kártyám van és feltettem a linkelt Crimson Edition 15.11.1 bétát, eddig nem tapasztaltam compass flickeringet de ezzel a driverrel előjött nekem is. Próbáltam előtte a stabil verziót a Crimson Editionből de ott meg nekem 10-15öt esett az FPS a CCC 15.7.1-hez képest és mikrolaggok voltak. Közben rájöttem hogy azért esett az FPS-em valoszinüleg mert a stabil és a béta Crimson Editionben is első dolgom volt bekapcsolni a VSync-et. A bétával próbáltam most, ahogy kikapcsoltam a VSync-et egyből elmultak a mikrolaggok és javult kicsit az FPS, de pici mikro akadások még voltak. A flickeringet megoldottam: [link], letöltöd, és a 4 fájlból kettőt bemásolsz a Fallout 4 telepitési mappájába a fallout4.exe mellé. Ha 64 bites rendszered van akkor az a kettő fájl kell, ha 32 bites rendszered van akkor a másik kettő. Egyszerü copy-paste és megoldja a compass flickeringet. Részemlről viszont visszatértem ismét a CCC 15.7.1-hez mert ott nincs semmi mikroakadás és ott a legjobb az FPS-em R9 280-al + i5-4590-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Skate Story teszt
- Samsung kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A /dance egy másik játék
A LoL parancsok itt nem müködnek