Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz vvega30 #3564 üzenetére

:C A /dance egy másik játék :DDD A LoL parancsok itt nem müködnek :(

(#3565) SAMG3

keress egy olyan mentést ahol még nem lootoltad ki a hapsi hulláját, és csináld végig a szerint ahogy irtam.

(#3566) Rossi

Resolved Issues with AMD Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update
    [82645] Fallout 4 - The compass may flicker during gameplay on AMD Radeon R9 390 series products. We continue to investigate the issue with AMD Radeon R9 290 and AMD Radeon R9 295X2 series products

Szóval 390 kártyákon megoldották, 290-en még nem. Nekem amúgy R9 280-as kártyám van és feltettem a linkelt Crimson Edition 15.11.1 bétát, eddig nem tapasztaltam compass flickeringet de ezzel a driverrel előjött nekem is. Próbáltam előtte a stabil verziót a Crimson Editionből de ott meg nekem 10-15öt esett az FPS a CCC 15.7.1-hez képest és mikrolaggok voltak. Közben rájöttem hogy azért esett az FPS-em valoszinüleg mert a stabil és a béta Crimson Editionben is első dolgom volt bekapcsolni a VSync-et. A bétával próbáltam most, ahogy kikapcsoltam a VSync-et egyből elmultak a mikrolaggok és javult kicsit az FPS, de pici mikro akadások még voltak. A flickeringet megoldottam: [link], letöltöd, és a 4 fájlból kettőt bemásolsz a Fallout 4 telepitési mappájába a fallout4.exe mellé. Ha 64 bites rendszered van akkor az a kettő fájl kell, ha 32 bites rendszered van akkor a másik kettő. Egyszerü copy-paste és megoldja a compass flickeringet. Részemlről viszont visszatértem ismét a CCC 15.7.1-hez mert ott nincs semmi mikroakadás és ott a legjobb az FPS-em R9 280-al + i5-4590-el.

Új hozzászólás Aktív témák