Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Shadowguard #6064 üzenetére
Keress rá itt a hszeimre szerintem belinkeltem azt az 1órás twitch vods -ot(elmentett videó) amit a bethesda csinált a vaultos DLCröl.
-
micafighter
nagyúr
válasz colossal89 #6087 üzenetére
Azt érdemes tudni hogy a játékban sok minden FPShez kötött és 60 FPS felett bugok jöhetnek elő , ezért van benne 60 FPS lock gyárilag. Ugy hogy érdemes lesz sűrűn mentened.
-
micafighter
nagyúr
válasz Snooker #6110 üzenetére
Mások az igények. Itt az volt az igény hogy moddolható legyen ezért a sok éves motort használták ami már nagyon elavult ezért csunyácska a játék és nem is fut túl jól, cserébe aki a 10éves Obliviont tudta modolni annak ezzel se lesz gondja (nagy mod közösség van kb Oblivion óta az Elder Scrolls és a Fallout játékok mögött).
Ezzel 30+ FPS-el el tudsz lenni, egy multi orientált BF1nél igen hamar elfogyna szerintem a játékosok türelme fix 60FPS alatt, de sokaknak ugye az is kevés online multi FPShez De a fix 60 még single fps-hez is elkell szerintem.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #6112 üzenetére
Igaz morrowind óta épülget a mod közösség is, nem csak oblivion óta
Hát igen, reméljük
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #6114 üzenetére
+1 az egészre
-
micafighter
nagyúr
válasz Chabe89 #6142 üzenetére
Mentésre én Survival alatt ezt használom : Campsite - Simple Wasteland Camping
Nagyon hangulatos, föleg idöjárás modokkal turbozva, leginkább azoknak akik szeretik beleélni magukat
(ez gyakorlatilag egy hordozható kemping felszerelés, tudsz magaddal vinni hálózsákot többek közt, amit leteszel és tudsz menteni survival alatt is. Másrészt tudsz tüzet gyujtani, fözni stb
(#6144) Dendytv Szerintem ez simán lehet vga driver hiba is.
(#6153) Chabe89 Szvsz a modolásról is lehet már nyugodtan beszélni itt, a sztori ki lett már vesézve Ha mégis van akit nagyon zavarna majd, akkor spoilerbe tesszük, jelezve hogy modról van szó benne
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Ryder62 #6173 üzenetére
Régebben is gond volt ezzel, vagy most lépett fel a jelenség? Ez is lehet szerintem vga driver. Gondolom a legujabb van fent? Érdemes megpróbálni pár driver verziót, nálam AMD-vel a játék megjelenése előtt pár hónappal kiadott VGA driverrel ment a legjobban a játék.
A fás dolgot már sikerült megoldani? Mert arra irtam a vga drivert
A zár eltünés nálam is előjött, szintén 5:4-es monitorom van igy az ini-ben kellett turkálnom, és biztos hogy attól jött elő. Viszont kis utána olvasással sikeürlt megoldanom. Nem emlékszám már hogy pontosan mi volt a megoldás, de szinte biztos vagyok benne hogy a steamen a játék topicjai közt találtam hozzá megoldást, ugyhogy ott kéne szétnézni:
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Chabe89 #6186 üzenetére
Szerencsére power armorhoz is akad mod bőven. Ennek a kiküszöbölésére én ezt használom: Better Power Armor
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6212 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz Ryder62 #6251 üzenetére
Megértem a frusztrációd, viszont pont a fallout 4 az a játék ahol a játékban lévő beállítások nem igazán korlátoznak Nem tudom pontosan mit kellett lowra venned, de rengeted esztétikai/ grafikai/látvány mod van a játékhoz amik mellett mindegy milyen a gyári beállítás
Más játékban nincs ilyen jó helyzet, pl Divisionben jártam most ugy hogy elkezdett mikrolaggolni a játék, pedig eleinte szuper volt. Próbálgattam mindent, levettem mindent lowra és ugyanúgy mikrolaggolt mint mikor minden maxon volt. Aztán gondoltam visszakapcsolom a vsyncet, és lám jó lett Pedig azért kapcsoltam ki mert pl a Dying Light meg akkor mikrolaggol ha a vsync be van kapcsolva
-
micafighter
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6262 üzenetére
Amit leirt abból pár dolog kétség kívül igaz, de pár dolog eléggé vitatható
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #6265 üzenetére
Pontosan. Ha keveset játszottak vele nem csodálom hogy nem találtak sokat, én 300 órát tettem eddig a játékba és sok mindenre én se akadtam rá magamtól Ettöl függetlenül még ott vannak bent a játékban. Max nagyobb a pálya és ezért nehezebb rájuk akadni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Akciót kapott az alapjáték : https://m.prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/hsz_14950-14950.html
-
micafighter
nagyúr
válasz #74018560 #6312 üzenetére
Szia! Örülök hogy ennyire bejön a játék
- Ha az elején nem férfi, hanem női karakterrel indulok, akkor én viszem a csecsemőt?
Ezt nem tudom- Ha nem jelentkezek a Vault programba, akkor be se engednek?
Ezt nem akarom lelőni neked előre.. Próbáld ki! De ha nem akarsz próbálgatni, van neten videó- Nőt meg lehet menteni valahogy?
Viszont nagyon sok mod van a játékhoz, ajánlom figyelmedbe a nexusmodot, ott van olyan is aholSajnos a párodat mégis meg tudod menteni - A kutyát mindenképp vinni kell? (Imádom a kutyákat, de inkább a játékra szeretnék figyelni és egyedül barangolni.) Remélem társakat sem kell majd hurcibálni
Nem kell vinni, a kutya is egy követő, lesznek majd településeid, ott tudod hagyni, csak érdemes épiteni előtte egy kutyaházat, hogy könnyen megtaláld- Mire valók az action point-ok, ha nincs körökre osztva a játék?
VATS módhoz kell action point- Van értelme perceptionre költeni ha magam célzok és nem a %-os izével?
A VATS mód a százalékos izé Minél több az action point annál több dolgot tudsz csinálni pl annál többet tudsz lőni, de ez függ a fegyvertől is hogy mennyi action pointot használ, illetve a fegyver modoktol, minnél könnyebb a fegyver annál többször tudsz vele lőni VATS-ban (vannak fegyvert könnyitő modok).A pontok osztásával kapcsolatban nagyon sokat irtunk amugy (jó magam is), olvass kicsit vissza a topikban, ha nem találod akkor keress rá a hsz-eimre, elég hosszan irtam a pontokrol én is
- Lesz majd lehetőség sokat fejleszteni az alap tulajdonságokon? Pl. Fallout 2-ben nem volt érdemes 5-ös alatti Luck-al indítani, sem 6-os alatti streghtel, mert nem lehetett máshogy kimaxolni és a vihető cuccok mennyisége is ettől függöt. (Itt meg egyelőre felszedtem minden lomot, nem tudom ezzel majd mi lesz?! )
Pár tipp jöhetne karakterfejlesztésre, nem akarom csak emiatt újra az elejétől kezdeni
Szintén a fentebbi dolgot tanácsolnám, ezekről nagyon sokat irtunk már ide Ha további kérdésed lenne, linkeld be melyik régebbi hozzászólással kapcsolatos, és igyekszünk majd válaszolni,,Igazából annyira megtetszett a F4, hogy most elgondolkoztam rajta, hogy a 3-at is végig kéne vinni. Gondolom viszonylag független az egyik a másiktól, illetve nem baj ha fordítva viszem végig.
Mindenképp ajánlom a 3-at és a New Vegast is Hasonlóak a 4hez, ugyanakkor másra koncentrálnak a játékok. Szerintem mindhárom nagyon jó játék a maga módján
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6318 üzenetére
Kettéhugyozza
Én inkább ugy fogalmaznék másoknak készült a 4 mint a 3. Sok szempontot tudnék felsorolni de már megtettük itt régebben, nem akarom újra elővenni a lerágott csontokat. Pár dologban jobb a 3, pár dologban jobb a 4, a maga nemében mindkettő jó játék csak más közönségnek készült (a 4 nyilvánvalóan nem neked, ami nem baj persze), ezért mondom azt hogy mindkettőt (3at a new vegassal) ki kell próbálni és minden felnőtt ember el tudja dönteni önállóan neki melyik tetszik jobban
-
micafighter
nagyúr
Sőt Concordba se muszáj elmenni, végig lehet vinni úgy is a játékot, de kíváncsi vagyok azok közül, akik a fallout 4ben a lineáris játékmenetet panaszolják, hány embernek jutott eszébe hogy nem a kis kijelölt pont fele menjen, hanem mondjuk a saját orra után
Tehát végig lehet vinni a játékot még a fél orányi építkezés nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz #74018560 #6324 üzenetére
Az a része a játéknak megosztó, nem mindenkinek jön be ugye a Minecraftozás, de szerintem az a zseniális benne hogy ez gyakorlatilag teljesen opcionális, 1 percet nem kell vele foglalkozni ha nem akarsz, ha a történet minden szálát végig akarod vinni akkor is kb max fél órát kell vele foglalkoznod, és mindettől függetlenül aki szeretné, ki tudja bontakoztatni kreativitását: [link]
Csak a játék eléggé szájbarágós és mindig mutat egy pontot többnyire hogy merre haladj tovább (azoknak akik nem tudnak vagy nem akarnak a saját orruk után menni), pl Concord, de egyáltalán nem kell a pontot követni ahogy irtam is
De aki hagyja magát vezetni azt viszont kegyetlenül beleviszi az épitkezős "minecraftos" tutorialba a játék, akár akarata ellenére is
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz #74018560 #6328 üzenetére
Aha próbáld meg benne végig vinni az elejétől
Az elején kapsz egy alap power armort egy elemmel. Az alap power armort a komolyabb ellenségek pillanatok alatt leverik rolad, és elemed se lesz bele. A játék végén már megoldható hogy mindig páncélba menj, de csak a vége fele. Minigun dettó, hamar elfogy a löszered hozzá, és sokáig nem lesz pénzed komolyabb mennyiségben beszerezni lőszert hozzá.
Szerintem ez a része nagyon el lett találva, mert kipróbálhattad a power armort a játék elején, fejlesztgetheted is magadnak, de nem tudsz benne végig rambozni, mert nagyon ritka lesz a játék elején az elem bele. Mehetsz benne, de nagyon meg kell gondolni hova veszed fel.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #6338 üzenetére
Nem feltétlen, több -féle képpen is tudsz szerezni modokat, pl boltostol veszel x fegyvert csak a modért, kiveszed belőle és átfested a tiédre gond nélkül, ahhoz nem kell semmi perk Nem csak kraftolni lehet őket
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6403 üzenetére
Egyet értek, bár ugy lenne!
Mondjuk én szivesebben látnék egy New Vegas alapú játékot a Fallout 4 modolós, craftolós, power armoros részével, és egy teljesen opcionális legózással kiegészítve.
(#6404) kemotox: szerintem az F4 önmagában nézve nem rossz RPG, de az elődökhöz mérve rosszabb RPG-ben.
-
micafighter
nagyúr
válasz Kareszovics #6407 üzenetére
Hangulatos
(#6409) Kareszovics :
-
micafighter
nagyúr
válasz Don.Corleone #6445 üzenetére
Survival módban játszol?
-
micafighter
nagyúr
válasz kemotox #6451 üzenetére
Itt egy elég jó összehasonlító videó az új textúrákról: Is Fallout 4's High Resolution Texture Pack Worth It? (Patch 1.9)
Ahogy a videóban is elmondja 2GB VRAM-ja van a tesztelőnek az alapjáték ajánlott 3GB-vel szemben (az új high res texture pack-hoz meg ugye 8GB az ajánlott) így nem mindig tölt be minden textúra nála, ez látszik a képeken és mondja is.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz esikl012 #6469 üzenetére
Csak kérdés hogy melyik településen. Amikor elküldöd ki írja de csak egy pillanatra, hogy hova megy a kutya.
A fentebb irt konzolos verzióval lehet a leggyorsabban előkeríteni, de a vaultos DLCben is van egy építhető számítógép amin megnézhető melyik követőnk merre kóborol.
-
micafighter
nagyúr
válasz batman91 #6537 üzenetére
Nem hinném, hogy kötelezö. Szerintem csak Diamond cityben kell a nyomozót megtalálni hogy a fö szálat tovább tudd vinni, a többi addig csak ugymond opcionális. A játék mutat egy utat azoknak akik nem tudják mihez kezdjenek, de egyáltalán nem muszáj a kijelölt utat követni Sokkal nagyobb szabadsága van a játékosnak mint azt a legtöbben gondolják.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Jó kérdés nem probáltam sajnos.. A bizonyos küldetés elején a kutyára támaszkodsz, nélküle el se tudnál indulni, ha jól emlékszem irja neked a játék hogy menj vissza a kutyával hogy folytatni tudd a küldetést, de akkor már rég a pajtim volt a kutya.
Na most ha az elején kihagyod a red rocketet és nen találkozol a kutyával, 2 dolgot tudok elképzelni: vagy ennél a küldetésnél lehetőség nyilik egy alternatív módra a folytatáshoz, vagy ha direkt kerülöd red rocketet akkor is találkozni fogsz a kutyával valahol, a játék "összehoz" vele máshol.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Shadowguard #6552 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6559 üzenetére
Witcher 3-ba és F4-be egyaránt több száz órát öltem, mindkettőt nagyon szeretem, ahogy a Fallout 3-at és NV-t is. W3 és F4 másfajta játékok, mindkettő jó a maga nemében De megértem hogy neked a W3 sokkal jobban bejött, mert a Fallout 3 meg az NV is jobban bejött neked mint a 4, a W3 meg közelebb áll azokhoz, mint az F4-hez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest