-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Okés értem, emlegettek valami next gen verziót ami majd nagyobb frissítésen megy, akkor lehet megkapja majd a Starfieldes fejlesztéseket, a legjobbakat remélem, mert szerintem sok jó dolog van a játékban.
Jorus: érdekes lesz szerintem, meg az is, hogy meddig él majd, manapság szeretik kilőni a jó sorozatokat, nehogy még minőségi elvárásaink legyenek a végén
. Pl Jericho egész jó sorozat volt szerintem 2006-2008, de nem futott sokáig sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Gumi és felni topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.