Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Htibimor
üzenetére
Big Dig:
Én rádumáltam Bobbit hogy forduljon vissza és hagyja a francba. Hancock lehetséges companion, nem akartam vele összeveszni
Ashmakert is megkaptam a végén. És mivel meg tudtam győzni Bobbi-t igy vele se vesztem össze. Nem kellett végül senkit megölnöm 
(#4314) Vikthor
tudsz elder Maxsonnal még beszélni? Mond valamit? Milyen BoS aktiv küldijeid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ashmakert is megkaptam a végén. És mivel meg tudtam győzni Bobbi-t igy vele se vesztem össze. Nem kellett végül senkit megölnöm