Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepe
aktív tag
Én hiába vagyok már vagy 35-ös szintű, még mindig a kedvencem Deacon hangtompítós pisztolya, nagyon kézre áll.

Most nemrég újra izgalmas lett a játék, találtam egy maxra fejlesztett, forgótáras, hangtompítós explosive sotit, hát, brutálisan halálos. Survival szinten legendarykat egy lövéssel szedi le, meg az is jó, amikor 10 feléd rohanó ghoult 1-2 lövéssel leterítesz.
Találtam most még egy wounding forgótáras, automata combat rifle-t, ha meg lesz a 4-es gun nut perk, akkor meg lesz az új halálosztó kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Találtam most még egy wounding forgótáras, automata combat rifle-t, ha meg lesz a 4-es gun nut perk, akkor meg lesz az új halálosztó kedvencem.