Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hát, a Bethesda már csak ilyen. A régi
GamebgyoCreation motornak meglesz az előnye, hogy ezeket a HC modokat már rutinból pár héttel / 1-2 hónappal a megjelenés után beledobják, ha netán ostobán kihagynák belőle gyárilag.gyimper: "Ami engem bosszant, az az, hogy egy fosztogató-bázison tarkón lövök egy rosszfiút hangtompítóssal, a többiek meg csak átlépdelnek a hulláján. Úgy értem, feltűnhetne valakinek, hogy ott fekszik az egyikük."
Igen ez így van, de az a mod ezt is befolyásolta; ha hullát találtak, azonnal átváltottak készültségi állapotba az NPC-k, lopakodó állást vettek fel, és egy ideig kerestek téged. Szóval valahogy tényleg belenyúlt a modder az AI-ba. Nem értem, az alapverzióba miért nem volt ilyesmi, ha egy "egyszerű" modder is meg tudta csinálni (persze ezek a srácok nem ritkán programozók főállásban).
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest