Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
az embereket hogy kell hozzárendelni a növényekhez? ültettem már valamit, odamegyek az emberekhez, de nem jön elő beszéd opció, ahol mondhatnám nekik, hogy nyomás földet túrni...
és ugyanígy vagyok én is az őrtoronnyal/őrhellyel, oda se tudtam senkit átirányítani. lehet hogy hagyom őket és megyek én is tovább a főszálon...
(#1444) dergander: radeon 290-el (aláírásomban ott van pontos konfig) szépen ment nekem ultrán 50-60 FPS között, nem nagyon vettem észre droppokat sem. szóval nekem kicsit furcsa, hogy ilyen teszteredmények jöttek ki - bár amit láttam az a nagyvárosi játéktérben volt mérve, én viszont oda még nem jutottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest