Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
VGA mentes partíció?
Amúgy én is 7900gt-vel nyomom, és meglepően jól megy magasabb beállításokkal is.. Mondjuk én nem is vagyok grafikabuzi, nekem a hangulat a lényeg és az nagyon megvan.
Javaslom, hogy nézz körül a hivatalos fórumon, elég sok userek által kitalált javítás létezik sok problémára. -
priti
addikt
Gyári hűtős mi? mondták sokan hogy hullanak zárt házban mint a legyek, iszonyat forró a refihűtővel, vazz enyém nem olyan forró pedig 2 GPU-s, áhh selejt ha nem az az első dolgod hogy lerúgod róla a gyári hűtőt. Hűtőcserével meg már nem olcsóbb, mint az nv erre még rájön a driver nyomora, jó mondjuk az nv-nél is van, de a forceware-t legalább letúrom driver sweeper-rel aztán kész, a játékok fejlesztésénél kihagyják az atit, de mindig szivatva vannak, rendre várni kell hónapokat hogy legyen FPS, áhh nem szabad ati kártyát venni, csak idegeli magát az ember rajtuk, nekem egyszer volt még a 7900GTX után egy 2900PRO, de áhh, soha többet, fúúú de megbántam, azon is izzott a VPU mint az állat már alapon, tökmindegy volt, milyen hűtőt teszel rá, nem a GPU volt a baj
Csinálunk két PrtScrn-t, ha eltalálod melyik a 10.1 meghívlak egy sörre
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest