Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vhw

addikt

válasz csaba951 #5127 üzenetére

Már megoldódott a probléma. (egyébként a sima változat van meg, nem a goty)
    De azért kösz a segítőkészséget. :)

Ami a játékot illeti, bár nem annyira az én világom, de azért el játszogatok vele. (stalkeren "nevelkedtem", valahogy a bethesda-s játékok világa/megjelenítése nem igazán jön be, ugyanezt érzem a skyrimnél is, valahogy olyan "sivár" a látvány, annak ellenére, hogy nincs gond a grafikával... biztos a színvilág teszi... (a stalker látványvilága valahogy "otthonosabb" :)

Egyébként kissé emlékeztet ez a játék egy másik hasonló szabadon mászkálósra, Precursors a neve. Ugyanúgy mindenféle szemetet össze lehet kukázni az inventory-ba. Hasonlóan bele lehet szaladni olyan helyekre, olyan ellenséges karakterekbe, amikbe egyébként nem kéne (megfelelő tapasztalat és felszerelés híjján)

Na de egy random kérdés; szegény Bundás fejlődik/erősödik/tanul majd? Van jelentősége magammal vinni? A drága általában ész nélkül nekiesik minden ellenséges dolognak amit megpillant. Aztán a vége az, hogy miután elhárult a közvetlen veszély szépen sarokba állítom, elvégzem a dolgomat és visszafelé "felveszem".
    Most legutóbb a tüzes hangyáknak rohant nekik torony iránt, mikor megláttam lángokban már kezdtem temetni :))

Új hozzászólás Aktív témák