Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Nosztalgia rulez... én még várok vele, míg megint újrakezdem. Merthogy újrakezdem megint, az tótzihher.
-
Antonius1978
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Orvendek, hogy ujra kedvet kaptam a Fallout 3-hoz.Mar 1 eve tervezem, de a WOT es a Stalker COP miatt nem volt idom vele jatszani.Most megcsinaltam a COP-t ENOT nevu moddal, a WOT-ozast csokkentettem kb 1/5-re es igy van idom a Fallouttal szorakozni.Rengeteg jatekkal jatszodtam, jokkal, rosszakkal, de a legmelyebb benyomast ram a Stalker es a Fallout tette, mindkettonek egyedi hangulata van.Ezt a lovoldozos jatekokra ertem.Amugy - mivel a F3-at a Bethesda keszitette - megemlitenem meg a Terminatoros lovoldozos jatekaikat is, azok is tetszettek, a torteneteik miatt.Mas dolog, hogy a grafikajuk ugye nem a legszebb, olyan 1996-98 kozott keszitettek oket ha jol emlekszem...Talan a Doom is adott nekik 1 loketet, azt 1995-ben lattam, epp kirandulni voltam dunavarsanyi ismerosoknel, es az o ismeroseik 2 fia akkor szerezte meg.
Szo szerint leszakadt a pofam, ahogy 17 evesen meglattam a Doom nevu jatekotMondjuk a Falloutot egy arnyalatnyival jobban kedvelem mint a Stalkert, mert rengeteg kuldetes, veletlenszeru dolog van benne elhelyezve, es hatalmas a terkep, mindig talalsz valami izgit ahogy felfedezel 1 uj helyet, hogy ott vajon mi var rad, es mi lesz a jutalmad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Kerékpársportok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Autóhifi
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest