Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Mackósajt
üzenetére
Teljesen mindegy, melyik játék, ha egy kapitális baromság a sérülésmodellje (mint FO3 v. Morrowind), nekem nem jön be, ha a játékkészítők az én pénzemért direkt szívatnak. Oblivionban normálisan van ez megcsinálva (persze, annak sem ártottak az unoff. patch-ek
). A STALKER-ről meg ki mondta, hogy bármelyik változata készen lenne?
Nekem már a MoH3 és a CoD4 óta tele van a tököm az állandóan cheat-elő játékokkal, nem is tudom, miben volt utoljára normális sérülésmodell. Sajnos az utóbbi években mindenféle játéktípus, minden játéka csalásra épül, mert a sok b.lf.szm, aki programozónak hiszi magát, képtelen egy elfogadható AI-t készíteni.Xelo: Igénytelenek rulez!
Viszont az a patch érdekelne, hátha normalizálódik tőle a játék.Jorus: Az eredeti .exe-k mind vírusosak, csak "védelem"-nek nevezik őket (azért csak tönkreteszik min. a lemezeket és a DVD meghajtót egy idő után), ezért én bármit veszek, már keresem is hozzá a nodvd fixet.
Eddie141: Ott én is keveregtem sokat (ha jól értelmezem a helyszínt), de rájöttem: elmész a földszinten a helyiség végébe (lépcsőn le, aztán tovább, majd jobbra átjáró, ott át, majd balra, és tovább a falig), ott pedig fel kell robbantani azt a folyosót, amelyen át a robotok jönnek ki a gyártósoron. Jó nagy szívatás lesz utána, arra készülj fel, én kb. 15X töltöttem vissza azt a részt (igaz, nehéz szinten játszottam). Fel teleporterrel mehetsz, de lényegében odafent semmi értelmes nincs, csak egy frankó elterelő manőver a játékos megtévesztésére.
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A STALKER-ről meg ki mondta, hogy bármelyik változata készen lenne?
Nekem már a MoH3 és a CoD4 óta tele van a tököm az állandóan cheat-elő játékokkal, nem is tudom, miben volt utoljára normális sérülésmodell. Sajnos az utóbbi években mindenféle játéktípus, minden játéka csalásra épül, mert a sok b.lf.szm, aki programozónak hiszi magát, képtelen egy elfogadható AI-t készíteni.
Viszont az a patch érdekelne, hátha normalizálódik tőle a játék.