Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Mackósajt #3018 üzenetére

Teljesen mindegy, melyik játék, ha egy kapitális baromság a sérülésmodellje (mint FO3 v. Morrowind), nekem nem jön be, ha a játékkészítők az én pénzemért direkt szívatnak. Oblivionban normálisan van ez megcsinálva (persze, annak sem ártottak az unoff. patch-ek :DDD ). A STALKER-ről meg ki mondta, hogy bármelyik változata készen lenne? :F :Y Nekem már a MoH3 és a CoD4 óta tele van a tököm az állandóan cheat-elő játékokkal, nem is tudom, miben volt utoljára normális sérülésmodell. Sajnos az utóbbi években mindenféle játéktípus, minden játéka csalásra épül, mert a sok b.lf.szm, aki programozónak hiszi magát, képtelen egy elfogadható AI-t készíteni.

Xelo: Igénytelenek rulez! :N Viszont az a patch érdekelne, hátha normalizálódik tőle a játék.

Jorus: Az eredeti .exe-k mind vírusosak, csak "védelem"-nek nevezik őket (azért csak tönkreteszik min. a lemezeket és a DVD meghajtót egy idő után), ezért én bármit veszek, már keresem is hozzá a nodvd fixet.

Eddie141: Ott én is keveregtem sokat (ha jól értelmezem a helyszínt), de rájöttem: elmész a földszinten a helyiség végébe (lépcsőn le, aztán tovább, majd jobbra átjáró, ott át, majd balra, és tovább a falig), ott pedig fel kell robbantani azt a folyosót, amelyen át a robotok jönnek ki a gyártósoron. Jó nagy szívatás lesz utána, arra készülj fel, én kb. 15X töltöttem vissza azt a részt (igaz, nehéz szinten játszottam). Fel teleporterrel mehetsz, de lényegében odafent semmi értelmes nincs, csak egy frankó elterelő manőver a játékos megtévesztésére.

• Xelo

addikt

válasz Mackósajt #3018 üzenetére

szerintem mind2 remek játék lett (Fallout 3, Clear Sky). 1.5.10-es javítás + Sky Reclamation Project 1.1 (rajongói patch) után biztos más szemmel látnád a S.T.A.L.K.E.R. világát. :)

Új hozzászólás Aktív témák