-
LOGOUT
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz
MadMancs #2197 üzenetére
Felszerelhetőség (TV a konzolra) szempontjából melyik ajánlottabb?
Ilyen szempontból egyszerűbb a 3610 MK2, de nem egy lehetetlen küldetés a másik sem. Ugyanolyan feltételek voltak nálam is szerelésnél (nekem mint írtam 3620-am van), mint nálad (beállításnál az asszonyt kértem meg én is, hogy segítsen).
Stell-nél viszont mindenképp vegyél Fisher dübelt, mert amit adnak hozzá az vicc kategória. -
Tengri
senior tag
válasz
MadMancs #2194 üzenetére
Szia!
A TV-d VESA 200x200 szabványú.
Én egy kicsit most ellent fogok mondani magamnak, mert szerintem nem éri meg az általad kinézett HAMA 108730-es falitartót megvenni (pedig a HAMA ajánlott gyártó). Sajnos csak 50"-ig van ajánlva a maximális képernyőméret nála. Tudom, azaz olvastam, hogy a jelenlegi TV-d 49"-os, de mi van, ha pár év múlva netán nagyobbra váltasz?
Mozgathatóság terén sem elég szélesspektrumú az általad kinézett konzol (pl: a faltól való távolsága 54 és 334 mm között állítható és "csak" 3/15 fokban dönthető). Persze nem azt mondom, hogy rossz a konzol, de szerintem ár/érték arányban van jobb konzol is.
Ha a HAMA-nál szeretnél maradni akkor (dönthetőség +/- 15 fok):
Hama 118126A Stell-től:
Stell SHO 3610 MK2 (A hozzáadott dübelek helyett FISHER SX dübeleket vegyél)Vagy a jelenlegi kedvencem:
Stell SHO 3620
(Jelenleg ilyenen van a 49"-os Sony TV-m. Ez a konzol mind vertikálisan, mind horizontálisan is állítható!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest