Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abel-0101

    aktív tag

    válasz szkutyi #3085 üzenetére

    Ne keverjük a két kartonost.
    Nem a fa(szerkezetes) re irtam, hanem arra amire valaszoltál.
    Sokkal inkább a TV fajtájától függ, mintsem a képrenyő átmérőjétől a súly(nyilván utóbbi is közrejátszik), LCD, OLED,Plazma...
    "te miből veszed azt hogy megalapozatlan????"- a te munkáidat(nyilván) nem láttam, a tényekből, papirforma szerinti tulajdonságok, és persze a tapasztalat.

    "A 65" tv-mnek...." ---> Adott egy 65ös TV, semmi karton, osb.... legyen egy ytong falunk, adjunk 8furatot neki, legyen egy Stell 3610mk2-önk, 10x80as csavarokkal felfogatjuk, ha ezek megvannak nem csavarhatja, nem történhet semmiféle elmozdulás/hajlás stb... (nyilván ha nem támaszkodunk rá, flexeljük le a konzol kart)
    Kérlek adj egy olyan ellen érvet a fenti "szerelés ellen" amivel akárcsak minimálisan is, de valamilyen 'rendellenesség történhet'.

    (lehet szörszálhasogatni, részletekkel kibúvót keresni, de ha ugy lett kivitelezve a szerelés, ahogyan azt kell, akkor nem történhet meg ilyesféle probléma.

    Sokkal inkább a kivitelezés számit, mintsem az, hogy mire kell felfogatni.(tégla/beton falra fogatást is el lehet rontani úgy, hogy baleset legyen a vége)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés