Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Volt több bejegyzéseim is, illetve megjelöltek régebbi bejegyzésekben, amiket a hét végén elrejtettem a profilomról, telefonon keresztül. Ezeket hogy tudom visszaállítani?
Az elrejtés úgy történt, hogy a bejegyzés jobb felső sarkában lévő 3 pöttyre rámentem és elrejtés a profilból menüpontot választottam. Ezeket a megjelöléseket szeretném visszaállítani. Tud valaki ebben segíteni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
PC-hez szeretném csatlakoztatni a telefonom és a facebookos beszélgetésekről szeretnék csinálni egy mentést. Az se baj, ha jpg formátumú lesz a végeredmény, de az sem, ha txt kiterjesztésű. A képeket majd max lementem a telefonra. Létezik erre valamilyen program?
-
Satyricon
addikt
válasz krizmo_ #14672 üzenetére
Koszi szepen!
Azt esetleg meg tudod/ tudjatok meg mondani, hogy tudom megcsinalni azt, hogy 1-2 ismerosom ne lassa ha fennvagyok? A lajkolast se. Max amit kiteszek. De ugy akarom megcsinalni, hogy o ne tudja, hogy en ezt beallitottam. Nem tudom ertheto e mit szeretnek :-)
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Csináltam az ex bandámnak egy oldalt facebookon, és most szeretnék ezt az oldalt a volt zenésztársaim használni. De mivel a saját acc-omon belül csináltam az oldalt, így csak akkor tudnak belépni a banda oldalára, ha a saját jelszavam megadom. Viszont azt meg nem akarom megadni, érthető okokból.
Mit lehet tenni, hogy a saját felhasználónevemtől elkülönüljön az általam létrehozott banda oldala külön felhasználónévvel, és belépési kóddal??
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Telefonon hogy lehet megkerülni a facebook messenger installálását? Rühellem a messengert, nem akarom többet látni, hogy telepítsem!
Remélem tudtok segíteni!
BÚÉK mindenkinek!
-
Satyricon
addikt
válasz enginev3.0 #12192 üzenetére
Köszi
Más: Ha telefonról kiposztolok valamit, hol lehet azt beállítani, hogy lássák, milyen telefonom van? Valakinek kiírja, hogy iPhone-ról küldve...
-
Satyricon
addikt
Boldog Karácsonyt srácok
Hogy, ill hol lehet beállítani azt, hogy az idővonalam és minden ilyesmi rajta található dolgot kizárólag csak az ismerőseim láthassák? Beállítások/idővonal és megjelölés/ki láthatja az idővonalamon lévő dolgokat - nál én csak az ismerősöket állítottam be, mégis látják azok is az idővonalam, akik nem ismerőseim. Hogy is van akkor ez?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ha facen jobb oldalt található online ismerősök közül valaki, akivel minden nap beszélek eltűnik, az azt jelenti, hogy kilép a facebookjából?
Szerk.: Vagy nem csak akkor tűnik el az ismerős, ha kilép a facebookból?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ha telón abbahagyja valaki a facezést, pontosan hány perc alatt válik az illető nem elérhetővé? Vagyis a zöld kis pont hány perc alatt tűnik el a neve mellől, ha nem nyomkodja a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
facebooon meg lehet azt csinálni, hogy aki nem ismerősöm, ne lássa, hogy mióta vagyok fenn(hány éve regisztráltam), mikor tettem fel képet magamról, és hogy mikortól lett valaki ismerősöm?
Szóval minden ilyesmi dátumot le lehet tiltani azok előtt, akik nem ismerőseim?
-
Satyricon
addikt
válasz szentkuti11 #11730 üzenetére
Mi az az APN?
Am mióta fizetős neem van(1000 ft-ot fizetek havonta 100 megáért), az óta nem jön be az ingyenes facebook, mikor nincs a telómon pénz :S
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Okostelefonom van(xperia X10i), és jelen pillanatban nincs pénz a kártyámon(30-as vagyok), vagyis emiatt nincs rajta net.
Hogy tudnám beállítani a telefonon, hogy legyen rajta ingyen facebook?
a 0.facebook.com-os verziós
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Van egy ismerősöm, akinek a dolgait szeretném nézni. pl: mit osztott meg, kinek a képeit nézte meg, kinek a képeit lájkolta, melyikhez írt, stb stb... Hol lehet ezt beállítani? Ha rámegyek, hogy követem, akkor szerintem arról ő is kap értesítést. Nem lehet ezt valahogy kijátszani?
-
Satyricon
addikt
XD Lehet bekavart ez a nálam sok minden letiltva dolog.
Akkor elméletileg az idővonalon is meg kellene jelennie, ha a felkérést elfogadom/elfogadja. Szóval csak egy kattintás, és utána nem kell kattintani már sehová, hogy látható legyen. Jól gondolom?
Szerk.:
Esetleg van olyan lehetőség, hogy az összes beállítást alapra tegye a face? Ha igen, hol találom meg?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Tevékenység naplót hol tudom megnézni? Bocs, nem vagyok facebook zsuga
Szerk.:
Megtaláltam a tevékenység naplót, és ott adtam hozzá tegnap ezt. Szóval ott engedélyeztem, de akkor lehet nem fogadtam el a felkérést, csak engedélyeztem. Na de akkor miért írja ki nálunk, hogy kapcsolatban vagyunk?Rámentem az adatmódosításra is. Azon belül a kapcsolatra. Ott pedig nyilvánossá tettem hogy a csajszival vagyok kapcsolatban. És mégse látni ezt sehol, csak kettőnknél mutatja, ha ránk kattintanak.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tegnap a barátnőm feltüntette, hogy kapcsolatban vagyunk. Mivel nekem az ilyen felkérések és mindenféle megjelölés és hasonló dolgok le voltak tiltva, így felül kellett vizsgálnom ezt a felkérést is. El is fogadtam(hát miért is ne fogadnám el ), viszont csak nálam és nála jelenik meg hogy kapcsolatban vagyunk, senki más nem látja az idővonalon, se sehol, vagyis nem tudják lájkolni. Hogy lehetne ezt megoldani? A csajszi azt írta, hogy el kéne fogadni, hogy kapcsolatban vagyok vele, de én úgy tudom, hogy elfgogadtam.
Szóval mit hogy, és hol kellene ezt beállítani, hogy más is lássa, és tudjanak reagálni rá?
-
Satyricon
addikt
válasz Mr. Erikszon #9947 üzenetére
Csinálj vagy 100 acc-ot, és lájkold a képeid!
Csak vicc volt
-
Satyricon
addikt
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Miért van az, hogy van 1 lány, aki valamikor ha jól tudom ismerősöm volt, és kb fél éve észrevettem, hogy már nem az. Ezzel nincs is semmi gond, lehet törölt az ismerősei közül. Viszont megjelenik minden az üzenőfalon amiket kirak, mintha ismerősöm lenne. Pedig nem az, mert ha rámegyek a nevére, kiírja, hogy megjelölés ismerősként. Miért van ez?
A másik: Ha kiteszek egy képet, vagy bármilyen videot, meg lehet azt oldani, hogy felülvizsgáljam a hozzászólásokat? Szóval mielőtt kitenné a kommenteket, rákérdezzen, hogy engedélyezem-e hogy megjelenjen a komment. A posztolásnál ez a funkció be van kapcsolva, de én a kapott kommenteket is felül akarom vizsgálni. Megoldható ez?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Holl lehet azt beállítani facebookon, hogy a képeimhez meg amiket kiteszek, csak úgy tudjanak kommentelni, ha én felülvizsgálom előtte? Mert a posztolást be tudtam állítani hogy előtte felülvizsgálom, de a kommentelésnél nem találtam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest